Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Visszahozom Benjamint!

Print-on-demand/
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

2 700 Ft
Melanie és Larry Swanson egy fiatal, ambiciózus házaspár, akik imádott munkájuknak élve megfeledkeznek szülői kötelezettségeikről, a gyermeknevelésről, pedig hét éves kisfiúk rég áhított vágya egy igazi család. Melanie pszichológusként szeánszokat és szellemtúrákat tart, Larry teológusként ásatásokat végez messze feleségétől és fiától. Benjamin háttérbe szorultan, megszállott szülők közt éli meg napjait, így közös játékot is csak a bébiszittertől vagy az osztálytársaktól remélhet.
Egy iskolai osztálykirándulás alkalmával a gyermek felhevült testtel ugrik a hideg vizű folyóba, s ez szívizomgörcsöt eredményez. Orvosok hosszú harcát követően Benjamin elhalálozik. Az édesanya képtelen elfogadni a történést. A kórházban halott kisfia mellé fekszik, majd defibrillátorral kiüti magát, hogy gyermeke után mehessen…
A teljes mértékben kitalált sztori első fele izgalmas szellemvadászatok közt misztikus ásatásokba is bepillantást enged, később a túlvilágra kalandozik a történet, ahol Melanie kisfiát keresi azzal az eltántoríthatatlan elszántsággal, hogy visszavigye őt a való életbe.



Szerző Nicholas Shear
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-615-00-2773-9
Kötés puha
Megjelenés éve 2018
Oldalszám 232
Szélesség (mm) 123
Magasság (mm) 199
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand/ Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.