Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Az Újból Feltárt Evangélium

Print-on-demand/
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

5 000 Ft
James E. Padgett üzenetei rámutatnak az Isteni Szeretet lényegére, jelentésére, fontosságára. Szó esik Jézus küldetéséről, hogy miért jött el a földre tanítani valójában, illetve hogy miként lehet elérni az igazi üdvözülést – több másik fontos igazság mellett, pl. hogy van-e örökkévaló bűnhődés? A Bibliának a leggyökeresebb tévedései is feltárásra kerülnek, hogy a tévhitek kioltásával csak az igazság fénye világítson.

Az üzenetek próbára teszik az érdeklődőt, hogy maga próbálja felfedezni, létezik-e Isten vagy sem, van-e lelke vagy nincs, illetve hogy mi a nagyobb jelentősége a mostani életének, a spirituális szemszögből nézve. Bár többféle médium és üzenet jön vagy jött más forrásokból is, de itt van az, ahol Jézus folytatta tanításait a világ üdvözüléséért!
Szerző Kulik Tamás
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-615-00-4859-8 
Kötés puha
Megjelenés éve 2019
Oldalszám 520
Szélesség (mm) 144
Magasság (mm) 204
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand/ Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.