Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

digitalis_de_generacio 2.0

Print-on-demand/ Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

4 450 Ft

2 950 Ft

Miközben az új technológiák felhasználásával valóban megjelentek újszerű veszélyek, ezeknek nem az eszköz, hanem az eszközt felhasználó ember az oka. Minden jelentős újításnak időre van szüksége, hogy a kultúrához való optimális illeszkedés kialakuljon (gondoljunk a gépjármű-közlekedés elterjedésére és a KRESZ létrejöttére…). A türelmetlenség a változások tempóját és mértékét tekintve érthető, azonban árt az organikus szabályozó folyamatok kialakulásának. Bölcsebbnek tűnik a pánik meghaladása és egy nyugodtabb attitűddel a kultúraazonos szabályozás érésének támogatása.

(Földes Petra)
Szerző OFOE
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-963-08-6481-7
Kötés puha
Megjelenés éve 2012
Oldalszám 368
Szélesség (mm) 123
Magasság (mm) 199
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand/ Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.