Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Csak a hűség

 

Elérhetőség: Készleten

1 500 Ft
A forgatókönyv Varga Rudolf Makuka című regényének filmes adaptációja. Azt a kérdéskört járja körül, van-e egérút a történelemből? Van-e esély a cselekvésre? Mindezt egy asszony és három fia rövid életszakaszán keresztül játssza le.
A fiúk teljesen különbözőek. A Legidősebb csak az informatika tudományával, a számsorokkal és elméleti következtetésekkel foglalkozik. A Középső fiú már
a fogyasztói társadalom „terméke”, öltözékében, gondolkodásában egyaránt. A titok a „művész”, a Harmadik, a legkisebb fiú. A család szerint „feketebárány”, akiről csak rosszat mondanak, de valójában ő tartja fenn a családi gazdaságot. Egyetlen szenvedélye a megváltó zene.
A forgatókönyv mítosz-törmeléket használ. A mondóka-töredékben élő prehistorikus egy boszorka és három fia kap új teret, új életet a műben. Az ősi bábaasszony - látnok - boszorkány hiedelmet, a mindig továbbélő, hagyományozódó sámáni látó-tudást hívja segítségül a tengődők, alig-élők megváltására, és mindezt teljesen hétköznapi környezetben, valóságos élethelyzetekben, vérbő alakok szerepeltetésével.
Szerző Varga Rudolf
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-963-08-6745-0
Kötés puha
Megjelenés éve 2013
Oldalszám 95
Szélesség (mm) 144
Magasság (mm) 204
Betekintő Nem
Rövid leírás