Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Apró Darabok

Print-on-demand/
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

2 200 Ft
„Nem adtam harcomat,
Hiába a számtalan akadály,
Bár néha takartam arcomat,
Üres zsebek, vörös szemek
És végtelen magány.”

A verseskötet a szerző 2008-tól 2018-ig tartó életútját öleli fel.

A 2008-2010-ig terjedő ciklust a hit elvesztése, az önbecsülés felértékelődése, a transzcendens felé fordulás függőséget okozó szerek által jellemzik. A versek képi világában keveredik a fény és a sötétség, Menny és Pokol, s a lélek bugyrainak keserves jajj kiáltása.

A 2012-2018-ig terjedő időszak az egyensúly elvesztését, keresését, s végül megtalálását firtatja. A szerző ekkor már szakít az őt felőrlő mérgező életvitellel, saját poklából szabadulni kíván. A fordulópont isteni felismerés képében jelenik meg. Az eltévedt lélek újra otthonra lel, s az élet apró örömeiben keres vigaszt. Felhagy az őt béklyóba záró bűnös szokásokkal és megtalálja a kiutat a magányos szenvedésből. Rájön, hogy amit elvesztett, az talán soha nem volt az övé, felismeri, hogy a szüntelen birtoklási vágy és harag nem célravezető. Egykor elvesztett bizalmát újult erővel építi vissza az Élet szeretetével és az Elfogadás szükségességének felismerésével.
Mezőfi Roland nem titkolt célja, hogy verseivel reményt adjon a hasonló cipőben járóknak vagy épp, hogy saját szövevényes és sokszor keserű múltjának feltárásával elrettentse a rossz útra tévedni vágyókat.

Magó Andrea
2018, Budapest

Szerző Mezőfi Roland
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-963-08-6994-2
Kötés puha
Megjelenés éve 2018
Oldalszám 66
Szélesség (mm) 144
Magasság (mm) 204
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand/ Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.