Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Kosztolányi Dezső – Válogatott versek – Dezső Kosztolányi – Selected poems

Print-on-demand/
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

2 500 Ft
Kosztolányi olyan ember, olyan költő volt, akit kortársai kifejezetten szerettek. Műveiben őszinte és szeretetre méltó, verseit olvasva, akár hangosan is, úgy érezzük, mintha legbensőbb titkait osztaná meg velünk. Stílusa határozott, a versekben sokat ad a szépségre és dallamosságra. A költemények elkápráztatnak és gyönyörködtetnek ritmusukkal, olykor szójátékaikkal, festői képeikkel és hangulatukkal. Számos verse nemcsak formai szépséget hordoz, hanem a gondolatok mélysége és ereje is meghatározó.
Ez az első olyan válogatás verseiből, amely kétnyelvű, magyar-angol formában jelenik meg. (Tomschey Ottó)


Kosztolányi was a man, a poet whom all his contemporaries loved and respected. In his works he is open-minded and endearing; when reading his poems, even aloud, we feel as he’d share with us his innermost secrets. His style is accurate, in all poems he sets a high value upon the fineness and melodiousness. The poems dazzle and enrapture with their rhythm, sometimes with plays on words, with their picturesque scenes and moods. Many of his poems bear not only formal completeness but the profoundness and power of the thoughts are characteristic.
This is the first selection of his poems that is published in a bilingual, Hungarian-English edition. (Ottó Tomschey)
Szerző Tomschey Ottó
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-615-81223-1-3
Kötés puha
Megjelenés éve 2019
Oldalszám 124
Szélesség (mm) 144
Magasság (mm) 204
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand/ Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.