Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Légy az enyém

Elérhetőség: Készleten

2 500 Ft
Valamikor az 1820-as évek végén...
Lady Amelia Devereux, Outridge hatodik grófjának lánya más, mint a többi, vele egykorú fiatal nő. És nem csak azért, mert ő még nincs férjnél, mint legtöbb barátnője, hanem azért is, mert családja akaratával szembeszegülve nem is szándékozik hagyni, hogy bekössék a fejét. Soha.
Amelia másra vágyik. Álomvilágban él. Nem családot akar, férjet, aki gondoskodik róla, hanem karriert. Amelia írónő szeretne lenni, és ebben csakis egy emberre számíthat. Lord Antony Saint-Germain gyerekkora óta bejáratos a Devereux családhoz, és jó néhány éve fülig szerelmes Ameliába, aki azonban mit sem tud a férfi érzéseiről. Csakis a jóbarátot látja Tonyban, a bizalmast, aki még saját barátjával és egykori bajtársával, Amelia bátyjával, Harryvel is képes szembeszállni a lány érdekében. Lady Amelia hozzá fordul segítségért. És természetesen Tonynak most is van egy első osztályú ötlete.

Rose Woods több paranormális románc után most először egy történelmi romantikus regénnyel lepi meg az olvasókat, Elisabeth Forest írói néven.
Szerző Elisabeth Forest
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-963-12-0873-3
Kötés puha
Megjelenés éve 2014
Oldalszám 246
Szélesség (mm) 123
Magasság (mm) 199
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Nem