Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Lélekvesztő

 

Elérhetőség: Készleten

2 700 Ft
Egy világban, melyben gigászi méretű városok úsznak céltalan a végtelen óceánokon, hatalmas felkavarodást okoz egy, a láthatáron váratlanul felbukkanó, sérült kísértetváros sziluettje . A tömeghisztéria elkerülése érdekében Avalon város vezetője, Henrik Sand egy különítményt küld a baljós sziget felderítésére.
Az eleinte kihaltnak tűnő város apránként felfedi misztikumait a hívatlan látogatók előtt, akiknek saját bőrükön kell megtapasztalniuk a hátborzongató hely ellenszenvét. Tovább bonyolódik a helyzet, amikor egyik társuk sérülése után menekülési szándékukat a titokzatos helybeliek felbukkanása meghiúsítja. Az idegenek kezdetleges vendégszeretete azonban hamarosan gyanút kelt Jack Solomonban, az expedíciós alakulat vezetőjében. Miközben igyekszik felderíteni a város megbúvó rejtélyeit és épségben hazajuttatni csapatát, nem számol azzal, hogy társai közül mások is őrizhetnek kényes titkokat.
Mindeközben Avalon polgárai türelmüket veszítve saját kormányukra támadnak, válaszokat követelve. A szigetváros az anarchia környékére sodródik, és egyáltalán nem biztos, hogy lesz hova visszatérni a felderítő expedíció megrostált tagjainak.
Szerző Daniel V. Decay
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-963-08-6219-6
Kötés puha
Megjelenés éve 2013
Oldalszám 306
Szélesség (mm) 144
Magasság (mm) 204
Betekintő Nem
Rövid leírás