Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Protector – Visszatért emlékek

Print-on-demand:
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

2 500 Ft
Annamária hétköznapi lányként élte napjait, mígnem egy visszatérő álom kis híján az őrületbe kergette. Minden éjjel az elveszett bátyjáról álmodott. Elhatározta, hogy segítséget kér, és felkeresett egy hozzáértő pszichoterapeutát, aki a regressziós hipnózis módszerét használta. A lány élete örökre megváltozott. A kezelés alatt nem csak azt tudta meg, hogy valóban van egy bátyja, de mivel a tudatalattijának kapuja nyitva maradt, egyre több és több információ került elő előző és még régebbi inkarnációkból. Ez a képesség majdnem megölte őt, mígnem egy nap elkezdte az újonnan visszaszerzett emlékeit papírra vetni. Ez volt az a pont, amikor a sorsa és az egészsége is javulásnak indult. Az írás egyszeriben értelmet adott az életének, mert eltökélte, hogy a világ elé tárja a felfedezéseit. „Az emlékek így teherből kinccsé váltak, és hirtelen rengeteg élettapasztalatom lett. Ahogy a felfedett régi sebeket sikerült begyógyítani, kezdtem jobban érezni magam.” – meséli. A könyvben megkísérli elemezni a reinkarnáció jelenségét, és bemutat kettő, meglepő alapossággal felfedett inkarnációs epizódot.
Szerző Füredi Annamária Márta
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-615-00-3182-8
Kötés puha
Megjelenés éve 2018
Oldalszám 178
Szélesség (mm) 144
Magasság (mm) 204
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand: Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.