Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Rent Krisztián különleges esete Luciferrel

Print-on-demand/
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

3 450 Ft
Vannak, akiknek egyszerűen csak lejár az idejük és vannak, akiknek nem. Mielőtt a vég bekopogtathatna a huszonéves Rent Krisztián ajtaján, a fiúnak még hátra van egy utolsó feladata élete hátralevő részében. Kíváncsi vagy rá? Érdekelne, hogyan tölti egy egyszerű srác élete utolsó napjait? Kik azok, akikhez szívesen ellátogatna az utolsó perceiben, s mely nehéz megpróbáltatásoknak adná a fejét, ahhoz hogy megmeneküljön a haláltól?
Ifjúsági regényem, a Rent Krisztián különleges esete Luciferrel, az ember meggondolatlan cselekedeteiről, a kitűzött célokhoz méltó kitartásról és a foggal-körömmel való küzdeni akarásról szól. Kihagytam valamit? Ha mégis, akkor jó szórakozást kívánok a regényhez!
Szerző Igó Norbert Krisztián
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-963-12-8142-2
Kötés puha
Megjelenés éve 2017
Oldalszám 536
Szélesség (mm) 144
Magasság (mm) 204
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand/ Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.