Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Rézirozi és a hutiták kincse

Print-on-demand:
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

Elérhetőség: Készleten

2 490 Ft
„A kislány nagy érdeklődéssel odalépett a cédulákhoz, egy kicsit tanulmányozta őket, egy kicsit hümmögött, megint tanulmányozta őket, majd hemmegett.
– Vajon mi lehet ez? – kérdezte érdeklődve Lüpekék. – És vajon mi ez a titokzatos szöveg rajtuk?
– Azt hiszem, én már tudom – mondta Rézirozi, azzal az asztalra nyúlt, és elkezdte átrendezni a papírokat. Hamarosan össze is állt a kép.”
Mik ezek a furcsa cédulák, melyeket Rézirozi barátai (Lüpekék, Ejhepejhe, Hinnyehunnya és Alajos) találtak, és milyen új kalandokba sodorja őket? Nem árulunk el nagy titkot azzal, hogy kedves hőseink ezúttal egy valódi kincs nyomába erednek. De hogy rálelnek-e, és hogy út közben milyen élményekben lesz részük, azt már csak akkor tudhatjátok meg, ha végigolvassátok ezt a könyvet.

Szerző Csikai Gábor
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-963-12-9902-1
Kötés puha
Megjelenés éve 2017
Oldalszám 106
Szélesség (mm) 144
Magasság (mm) 204
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Print-on-demand: Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.