Kosár

Az ön kosara még üres

Házhozszállítás | Az ország teljes területén

Szelídítetlen boszorkányság

Polcon = Megrendelésed leadásával a könyv azonnal átvehető/küldjük neked postán.

Elérhetőség: Készleten

3 100 Ft
A boszorkányság érdekel és nem az annak nevezett újkori álhagyományok?
Unod már az erről szóló ezoterikus egyenirodalmakat, amik ugyanazokat sulykolják beléd, ám Te érzed, hogy ennél sokkal több van a boszorkányságban?
Kíváncsi vagy a boszorkányság eredeti, SZELÍDÍTETLEN valójára?
Akkor jól választottál, fordítsd meg a könyvet és javaslom, kezdd az elején! De jól vigyázz! Mert a négyszáz oldal végére – a valós információk tükrében – átértékelsz majd csaknem mindent, amit korábban a Mesterségről gondoltál. /Hollódoktor/

A szerző – aki negyed évszázada tapossa a tradicionális boszorkányság ösvényét és nemzetközi szaktekintélyként kutatja annak valós antropológiai gyökereit – ebben a könyvben hideg vízzel önti nyakon a téma iránt érdeklődőket. Könyörtelenül űzi el a legtöbb szakirodalom által előszeretettel terjesztett, ám néprajzilag teljesen helytelen technikákat, eszközöket, ünnepeket, valamint elképzeléseket, és harminc fejezeten keresztül bemutatja a boszorkányság – neopogány befolyásoló hatásoktól mentes – valódi, szelídítetlen arcát.
A konkrét gyakorlatok mellett, rendszeres antropológiai alátámasztások és kitekintések, valamint személyes tapasztalatok sora teszi elsöprően hitelessé és egyedivé a művet, mely nem csak bepillantást enged a hagyományos irányzat kulisszatitkaiba, de etalont is teremt a tradicionális boszorkányság szelídítetlen ösvényén járók számára.

Szerző Hollódoktor
Kiadó Underground Kiadó
ISBN 978-963-12-9839-0
Kötés puha
Megjelenés éve 2017
Oldalszám 403
Szélesség (mm) 144
Magasság (mm) 204
Betekintő Olvass bele!
Rövid leírás Polcon = Megrendelésed leadásával a könyv azonnal átvehető/küldjük neked postán.