100 Szirom

 

2 200 Ft

Cikkszám: 978-963-08-1619-9 Kategória:

Leírás

“Bátran és büszkén ajánlom e különleges tartalommal bíró könyvet, melyben a vélt és valós élet több különböző aspektusból kerül az olvasó szemei elé. Nairi izgalmas írásainak, alkotásainak egyedisége maga az ajándék.”
– Bódog Zsolt

“Nagyon nehéz stílust választottál, de nagyon jól oldod meg. Ennél a rövid, tömör stílusnál fontos jelentősége van minden szónak és írásjelnek. Te ezt jól csinálod, mert az írásaid hatással vannak rám.”
– Farda József

“Lady Nairi kedveli a krimit és fantasy történeteket, s nagyon jól szövögeti ezt a fajta írást. Számára igazán jó nagyot adagoltak fantáziából. Ki gondolna hasonló megoldásokra, másnak eszébe se jutnának azok a gondolatok, amelyeket ő megfogalmaz. Rövid mondatokban, kis terjedelemben nagyon jól fejezi ki gondolatait. Szép stílusával tájékoztatja az olvasót, munkáit élvezet olvasni.”
– Finta Kata

“Ebben a rohanó világban is rendkívül fontos, hogy legyen olvasnivalónk. Jelen alkotás tökéletes társunk lehet arra, hogy azokban a rövid szabad percekben elgondolkodtató, szomorú, vidám, frappáns vagy éppen tovább gondolható történeteket olvassunk. Lepjük meg magunkat néhány tartalmas perccel – hogy ezzel magunknak okozzunk örömöt.”
– Gabányi Ferenc

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN978-963-08-1619-10
Kötés
Megjelenés éve
Oldalszám182
Szélesség (mm)
Magasság (mm)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„100 Szirom” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük