12 hét

Print-on-demand/
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

2 500 Ft

Cikkszám: 978-963-12-7784-5 Kategóriák: , ,

Leírás

Évente körülbelül 40 ezer terhesség megszakítást végeznek el különféle klinikákon. 40 ezer emberi életet oltanak ki egyetlen rossz döntés vagy egy véletlen „baleset” miatt. Bármennyire is szépítjük a tényeket, az abortusz gyilkosság. Magyarországon kívül még számos más országban legális a művi úton történő terhesség megszakítás. Legálisan gyilkolunk nap, mint nap. A bűnözőket elítélik, ha megölnek egy embert, az abortuszt végző orvosok és a döntést meghozó szülők pedig csak a saját lelkiismeretükkel kell megküzdeniük. Vajon rendjén van ez?

„Isten ugyanis, az élet Ura, az élet megőrzésének magasztos szolgálatát az emberekre bízta, és ezt emberhez méltó módon kell teljesíteni. Az életet tehát a fogantatástól kezdve a legnagyobb gonddal oltalmazni kell: az abortusz és a csecsemőgyilkosság szégyenletes gaztett.”

/II. Vatikáni Zsinat: Gaudium et spes, 51./

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN978-963-12-7784-5
Kötés
Megjelenés éve
Oldalszám60
Szélesség (mm)
Magasság (mm)
BetekintőOlvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„12 hét” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük