18 randi

1 730 Ft

Ajándék könyvben részesülsz, ha most vásárolsz! Amennyiben a kosárba teszed a könyvet, akciósan biztosítunk számodra egy könyvet, ha nem szeretnéd akkor nyugodtan vedd ki a kosárból.
Cikkszám: 9786150001647 Kategóriák: ,

Leírás

„Mindenhol száraz zsírcseppek, kávéfolt, kiszáradt teafilterek és az elmaradhatatlan morzsa. A tűzhelyen egy serpenyő. A benne hagyott hideg zsírban szépen kirajzolódott egy nagy szál kolbász helye. Utálok takarítani, de esküszöm, kedvem támadt hozzá.”
„Sikítozni KELL. Remélem, minden nő megjegyezte!”
„… felhajtotta a pólója ujját. Nagyon szépen kidolgozott nonfiguratív minta volt a karján… azaz várjunk csak! Nem is annyira nonfiguratív… a közepén a cirádák betűket formáztak. R-É-K-A.”
– „Neked mintha csak a bolond csajok tetszenének…– Ez így van. Ők izgalmasak, tudnak meglepetéseket okozni.Beszarás. Ha ezt előbb tudom, egy klasszikust idézve elrejtek egy levágott lófejet az ágyában. Ha ez kell neki, nem a mosoly meg a csipkebugyi…”
„Akkor te is komoly kapcsolatot keresel. De jó! Akkor kezdjük el!”
Gecse Dóra első könyvét saját, kevésbé sikeres, de annál viccesebb, esetenként kínos randizós történetei alapján írta meg. Vajon hogyan kerülhet egy leányzó ennyi béna szituációba?

Beleolvasok a könyvbe!

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„18 randi” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük