A fekete vár (ekönyv)

(1 vásárlói értékelés)

2 190 Ft

Cikkszám: 9786156164902 Kategóriák: ,

Leírás

Voltak érzéseim iránta, nem tagadás. Viszont inkább lettek volna közömbösek, gyámoltalanok, mintsem, hogy ennyire teljes szívemből gyűlöljem őt. Mert ez az érzés szinte uralta az egész lelkemet, feketévé festette és állandó tervekre sarkallt, hogy tehetném tönkre életének összes további napját.Ó igen, a férjemről beszéltem.
Skócia, a 16. század végén.Evian Eilean nic Domnaill, Ayrshire hercegének egyetlen – ámde elég szeszélyes, éles nyelvű – lánya. Szülei a széltől is óvják, hisz Evian jelenti a család számára a reményt. Édesapja nagy tartozást halmozott fel, így nem maradt más választásuk, mint hogy Eviannek találjanak egy gazdag kérőt, aki segíthet a család anyagi helyzetén. A királyi udvarba küldik a lányt, hogy a hercegnő oldalán illemet tanuljon, és Evian valóban igyekszik levetkőzni makacs jellemét, lakatot tenni a szájára…Egészen addig, amíg meg nem jelenik az udvarban Lord Devon Cronsfeldt. Fiatal kora ellenére több győztes csatát tudhat maga mögött, s a királyi haderő élén állva, nem is leplezi szándékát: feleségül kívánja venni a király egyetlen lányát. Evian vörös fürtjei azonban megbabonázzák és sürgető vágyat érez arra, hogy a lányt még előbb megszerezze magának.

<a href=”http://admin.undergroundkiado.hu/media/products/2/xkshort_a_fekete_var_virgin_bergh.pdf”>Beleolvasok a könyvbe!</a>

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó

A fekete vár (ekönyv) termékről 1 értékelés

  1. Dremák Nikolett (megerősített tulajdonos)

    Imádtam és alig tudtam letenni.
    Reménykedtem, hogy az lesz a vége, mint amit elképzeltem, de elég nagy csavar volt. Remélem lesz második rész.
    Hajrá virgin bergh❤️
    Éljen a Wattpad😁

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük