A Főnix alkonya

(1 vásárlói értékelés)

Print-on-demand/
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

3 290 Ft

Cikkszám: 978-615-00-4144-5 Kategóriák: , , ,

Leírás

Rejtélyek lengik körül: még a térkép sem jelöli a helyet, ahol a rengeteg fekszik, mégis reményekkel és eltemetett titkokkal vág neki Kimberly Williams, a huszonéves nagyvárosi lány barátjával a közös túrának, hogy kibogozva múltjának szálait, együttes erővel közös és boldog jövőt építsenek – ám létezik egy erő, aminek más tervei vannak velük.
Peter McNeallyt, az ambiciózus nagyvárosi ifjút forgószélként ragadja el lakásából ugyanez az ismeretlen erő, aki hamarosan a világ talán legtitkosabb szervezetén, a Főnix főhadiszállásán találja magát. Pusztán véletlen lenne mindez, vagy e két bizarr világ metszéspontján való találkozásuk mögött sokkal komolyabb okok állnak? S ha igen, kinek a kezében futnak össze a rejtélyes szálak? Megállítható-e vagy mégis bekövetkezik a Főnix alkonya?

Ezekre a kérdésekre keresi választ a misztikus, kalanddal és izgalommal bőven szolgáló regény, ami egészen az utolsó fejezetekig meglepő fordulatokat tartogat.

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN978-615-00-4144-5
Kötés
Megjelenés éve
Oldalszám400
Szélesség (mm)
Magasság (mm)
BetekintőOlvass bele!

A Főnix alkonya termékről 1 értékelés

  1. zsigmond Ilona

    Érdekes, izgalmas könyv

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük