Akció!

A jó, a rossz és a csavaros (ekönyv)

499 Ft 149 Ft

Cikkszám: 9786156164148 Kategóriák: , ,

Leírás

Mit tehet az ember, ha valamelyik madárcsicsergős reggel arra ébred, hogy párbajoznia kell egy Heckler & Kosch gyártmányú gőzbanditával? Ráadásul az elmúlt hét teljesen kiesett az emlékezetéből? Ki az a feketére festett screwboy, a hatalmas El’ Enfield puskával? Mit keres egy szépséges hulla a szekrényben, miért vadásznak rá Veszett Cid emberei és az ismeretlen kalandor? Az biztos csak, mindenki a 24 karátos aranyból készült, megvadult csavarosra, a legendás Johnny-ra vadászik. Steve Markman felveszi a kesztyűt és az elmaradhatatlan Stetson kalapját, majd kezdetét veszi a fogócska. A gőznyugaton alacsonyan szállnak a hatlövetűk, magasan a zápfogak, és a tekintetekben nem zsiványság, hanem kettős tömegű lendkerekek csillognak. Egy csavaros világban senki sincs biztonságban.

<a href=”http://admin.undergroundkiado.hu/media/products/16350/xkshort_a_jo_a_rossz_es_a_csavaros_mickey_long.pdf”>Beleolvasok a könyvbe!</a>

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó

Értékelések

  1. R.S.Gyöngyi

    Szórakoztató,mindenkinek ajánlom!

  2. Kerekes Krisztina

    Nagyon vicces, kalandos, igazán szórakoztató. Remek western történet keverve steampunk elemekkel. Bátran ajánlom mindenkinek aki akar egy jó estét magának.

  3. Marianna

    Sok embernek fog vidám perceket és jó szórakozást okozni! Ilyen könyvekkel könnyű az olvasást megszerettetni.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük