A lány a másik világból – Vesper krónikák 2.

3 450 Ft

Ajándék könyvben részesülsz, ha most vásárolsz! Amennyiben a kosárba teszed a könyvet, akciósan biztosítunk számodra egy könyvet, ha nem szeretnéd akkor nyugodtan vedd ki a kosárból.
Cikkszám: 9789631264203 Kategóriák: ,

Leírás

Dr. Sean Richards fiatal, zavart nőre bukkan a Blecher’s Hill melletti erdőben, aki Isabelle Hume-ként mutatkozik be, és azt állítja, ő egy másik ország királyának lánya, akit elraboltak otthonából. Se az orvosok, se a rendőrség nem hisz a tündérmesében, amit előad, ám egy nem várt fordulat hatására Sean arra kényszerül, hogy teljesen átértékelje a végletekig racionális életfelfogását, és elgondolkodjon azon, talán Isabelle mégis az igazat mondja.Mindeközben Meridia népe óriási veszéllyel kénytelen szembenézni: az ellenséges Miadinból szörnysereg kel útra, hogy végleg eltiporják őket. Ha sikerrel járnak, egyik világ se lesz biztonságban…
A Vesper krónikák című fantasy regénysorozat második része, A lány a másik világból továbbviszi az Eric legendájában megkezdett történetet, még több izgalmat, akciót, és ezúttal romantikát is tartogatva az olvasó számára.

Beleolvasok a könyvbe!

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A lány a másik világból – Vesper krónikák 2.” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük