Barion Pixel

MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

Nincsenek termékek a kosárban.

A pásztor, a csempész és a trófea (ekönyv)

1 790 Ft

  A Trófea… a Futballvilágbajnokság győzelmi trófeája!Jelkép…és… Bálvány!

  A történelem során talán a Frigyláda bírt ilyen erővel, ismertséggel és hatalommal a világban. Értéke? Felbecsülhetetlen. A világ egyik legértékesebb, legismertebb és jelenleg legkeresettebb aranyszobra.

  De akkor miért lapul ez a csillogó arany Trófea, egy eldugott montenegrói barlangban? Mit keres David Beckham, pontosabban kiköpött hasonmása a Vegasi Bellagio színpadán? És miért lopja el – Oprah Winfrey asszisztálásával – a világ legértékesebb futballtrófeáját? Hogy kerül New Yorkba Zsarkó, a földhözragadt montenegrói birkapásztor, óracsempész albán barátja Tarek, valamint a queensi futballstadion kedvenc hot dog árusa, az Amerikába emigrált Shkodran?  Miként lesz Benyó, az örök nyugalomra szenderült birka történelmi nevezetesség a Circus Maximusban? Miért pont Róma központi repterén tartják a világbajnokság legfontosabb szurkolói Fiestáját? Hogy kerül a labdarúgás színarany Trófeája harlemi kábítószer kereskedők és török taxisofőr barátjuk konyhaasztalára?  Mit keresnek Svájc legjobb magánnyomozói, a „problémamegoldó” Ikrek, egy atlantai irodaház bezárt takarító helyiségében? Meddig tart az út egy lila 86 – os Chevyvel New Yorktól Brazíliáig? Hogy kerül egy Rióhoz közeli, útszéli parkolóba a világ… legveszedelmesebb birka nyája, legkeresettebb aranyszobra, legcsinosabb párductestű capoeira csapata és Brazília legbüdösebb szájszagú banditái? És vajon megtartható a világbajnoki döntő és annak díjátadó ünnepsége az eredeti bálvány… az arany Trófea nélkül?

 

Egy könyv… amelyből több mint 2 millió karaktert olvastak már el szerte a világon!

 

Egy könyv… a „Szuper Hősök Társaságának” ajánlásával:

„Egy könyvben a világ legismertebb bálványa,

a világ legabszurdabb akciói, és a világ összes hülyesége”!

                                                    – Amerika Kapitány, Superman, Batman és Pókember

                                /bocs, de Vasember éppen nem ért rá/

 

Tartsanak hőseinkkel egy hihetetlenül kalandos, fél világot átívelő utazásra, Montenegró eldugott hegyi falujától, a foci-világbajnokság döntőjéig, Rióig… és a kaotikus, látszólag összefüggéstelen kérdésekre biztosan fény derül!

„A jó utazás jobb, mint maga a megérkezés!”

– Buddha

 

 

 

Beleolvasok

Vásárolja meg a könyvet és gyűjtse be a hűségpontot: 179 pont!
Cikkszám: 9789630887410 Kategóriák: , , ,

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó
Betekintő Olvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A pásztor, a csempész és a trófea (ekönyv)” értékelése elsőként
9022 Győr, Bisinger sétány 18. info@rukkola.hu
MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
*kivéve e-könyv