fbpx

MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

Image Alt

Könyveink

A pásztor, a csempész és a trófea (ekönyv)

1 790 Ft

Cikkszám: 9789630887410 Kategóriák: ,

Leírás

  A Trófea… a Futballvilágbajnokság győzelmi trófeája!Jelkép…és… Bálvány!
  A történelem során talán a Frigyláda bírt ilyen erővel, ismertséggel és hatalommal a világban. Értéke? Felbecsülhetetlen. A világ egyik legértékesebb, legismertebb és jelenleg legkeresettebb aranyszobra.
  De akkor miért lapul ez a csillogó arany Trófea, egy eldugott montenegrói barlangban? Mit keres David Beckham, pontosabban kiköpött hasonmása a Vegasi Bellagio színpadán? És miért lopja el – Oprah Winfrey asszisztálásával – a világ legértékesebb futballtrófeáját? Hogy kerül New Yorkba Zsarkó, a földhözragadt montenegrói birkapásztor, óracsempész albán barátja Tarek, valamint a queensi futballstadion kedvenc hot dog árusa, az Amerikába emigrált Shkodran?  Miként lesz Benyó, az örök nyugalomra szenderült birka történelmi nevezetesség a Circus Maximusban? Miért pont Róma központi repterén tartják a világbajnokság legfontosabb szurkolói Fiestáját? Hogy kerül a labdarúgás színarany Trófeája harlemi kábítószer kereskedők és török taxisofőr barátjuk konyhaasztalára?  Mit keresnek Svájc legjobb magánnyomozói, a „problémamegoldó” Ikrek, egy atlantai irodaház bezárt takarító helyiségében? Meddig tart az út egy lila 86 – os Chevyvel New Yorktól Brazíliáig? Hogy kerül egy Rióhoz közeli, útszéli parkolóba a világ… legveszedelmesebb birka nyája, legkeresettebb aranyszobra, legcsinosabb párductestű capoeira csapata és Brazília legbüdösebb szájszagú banditái? És vajon megtartható a világbajnoki döntő és annak díjátadó ünnepsége az eredeti bálvány… az arany Trófea nélkül?
 
Egy könyv… amelyből több mint 2 millió karaktert olvastak már el szerte a világon!
 
Egy könyv… a „Szuper Hősök Társaságának” ajánlásával:
„Egy könyvben a világ legismertebb bálványa,
a világ legabszurdabb akciói, és a világ összes hülyesége”!
                                                    – Amerika Kapitány, Superman, Batman és Pókember
                                /bocs, de Vasember éppen nem ért rá/
 
Tartsanak hőseinkkel egy hihetetlenül kalandos, fél világot átívelő utazásra, Montenegró eldugott hegyi falujától, a foci-világbajnokság döntőjéig, Rióig… és a kaotikus, látszólag összefüggéstelen kérdésekre biztosan fény derül!
„A jó utazás jobb, mint maga a megérkezés!”
– Buddha
 
 
 

Beleolvasok a könyvbe!

További információk

Szerző

ISBN

Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A pásztor, a csempész és a trófea (ekönyv)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Budapest, Csengery u. 72, 1067 bolt@undergroundkiado.hu


    MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
    *kivéve e-könyv