A rablás (ekönyv)

3 490 Ft

Cikkszám: 9789634071082 Kategóriák: , ,

Leírás

Gabriel Allon festményrestaurátor és kém egy ellopott Caravaggio-műalkotás nyomába ered a New York Times sikerszerzője, Daniel Silva legújabb, akciódús regényében, amelyben egy nemzetközi összeesküvés magasra emeli a tétet.Néha úgy lehet a legkönnyebben megtalálni egy ellopott mesterművet, ha ellopunk egy másikat…
A regényírás mestere, Daniel Silva már tizenhat jól átgondolt, lebilincselő krimivel nyűgözte le az olvasókat. Ötletesen bonyolított kémtörténeteiben a sokszínűen megrajzolt, lenyűgöző szereplők bejárják a világot az Egyesült Államoktól Európán át Oroszországig és a Közel-Keletig. Zseniális karaktere, Gabriel Allon restaurátor, orgyilkos és hírszerző csatlakozott az olyan, méltán híres titkos ügynökök panteonjához, mint George Smiley, Jack Ryan, Jason Bourne vagy Simon Templar. A nagy sikerű „A Moszad ügynöke és az angol lány” után Daniel Silva egy újabb erőteljes regénnyel jelentkezik, melyben ismét megmutatja kiváló tehetségét és ragyogó képzelőerejét.
A könyv kihagyhatatlan olvasmány mind a már meglévő rajongótáborának, mind azoknak, akik épp emiatt fognak csatlakozni hozzá.

Beleolvasok a könyvbe!

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A rablás (ekönyv)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük