A reinkarnáció és az egyetlen élet paradigmája

(1 vásárlói értékelés)

2 516 Ft

Ajándék könyvben részesülsz, ha most vásárolsz! Amennyiben a kosárba teszed a könyvet, akciósan biztosítunk számodra egy könyvet, ha nem szeretnéd akkor nyugodtan vedd ki a kosárból.
Cikkszám: 9789634430278 Kategóriák: ,

Leírás

Így készült a könyv: Mintha csak „valaki belenyomta volna az agyamba. Hogy tudjam. Valami titkos kéz.”- ahogy Gárdonyi mondja. Olvasóim, mindenki. Kivéve, aki azt gondolja, hogy ej, haj, „Sose halunk meg!” Kit ne érdekelne-gondolom én naivul – hogy mi lehet a megoldása annak a világot megosztó kérdésnek, reinkarnáció vagy egyetlen élet az emberi lélek sorsa? Először csak a cím zúdult le a fejembe majd fokozatosan számomra is meglepetésként a megoldás. Soha senkitől nem láttam ezt a meglepő megoldást.

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó

A reinkarnáció és az egyetlen élet paradigmája termékről 1 értékelés

  1. Andriska István (megerősített tulajdonos)

    Nagyon frappánsan, lényegretörően és közérthetően megírt könyv egy nehéz témáról. Nagy meglátások és profi módon kezelt bibliai összefüggések és válaszok vannak benne főként azok számára, akik egy tömör, keresztény szellemiségű útmutatót szeretnének kapni az egyébként bonyolult ókori és keleti vallások értelmezésével, továbbá ezek újraéledésével, illetve egyes elemeinek beépülésével és buktatóival kapcsolatosan a mai spirituális irányzatokban.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük