A téboly kertje

Print-on-demand:
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

2 700 Ft

Cikkszám: 978-963-12-2647-8 Kategóriák: , , , ,

Leírás

Adott egy történet, ami akár krimi is lehetne, a maga egyszerű valójában. Sorozatgyilkos, üzenetek, nyomozás, kis szerelem – bevált recept, működik.

Olvasol, nem történik semmi, nem lendül előre, mégis falod az oldalakat, az agyad kattog, már-már ideges vagy. Majd egyszeriben vége. És te ott maradsz tátott szájjal és nézed a szavak halmazát. Úgy érzed becsaptak, ennek semmi értelme…

Ki mit és miért tett? Kik haltak meg, hová tűntek, hogy tehette? Aztán ráeszmélsz, hogy minden ott van előtted. Az összes válasz a kérdésedre. Mit jelent az, ha nem számítasz, átnéznek rajtad. Mivé leszel, ha csak a felszínre figyelsz. Hová vezet az, ha a tehetős hatalmak bábjává válsz. Amikor semmi sem az aminek látszik. Amikor olyan üres a lelked, hogy bárminek a rabjává leszel. Mikor már nincs saját gondolatod és mástól várod a megoldást.

És a végén a kártyavár összeomlik, de mégis, minden ász a helyére kerül.

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN 978-963-12-2647-8
Kötés
Megjelenés éve
Oldalszám 216
Szélesség (mm)
Magasság (mm)
Betekintő Olvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A téboly kertje” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük