MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

   

Nincsenek termékek a kosárban.

A világ ura (Novellák I.) (ekönyv)

1 250 Ft

– Hogy sikerült elérni, hogy mára mindenki nagyjából egyformán jól él, és akár munka nélkül is kellemes járadékot kap?
– Azonnal rátérek erre is. De előtte hadd jegyezzem meg, ugyan jónak tartom, hogy ha már a technika képes rá, akkor minden embert megfelelően ellássanak anyagi javakkal, de én személy szerint fontosnak tartanám, hogy ma is mindenki végezzen valamiféle munkát.
– Ezt nem igazán értem… – csodálkozott Tibor. – Minek dolgozni, ha nem muszáj?
– Azért, mert manapság a munka már mást jelent, mint kétszáz éve. Pontosan a garantált jövedelemnek köszönhetően már nem kényszert, hanem lehetőséget jellemünk, képességeink fejlesztésére, szellemünk csiszolására. Az is nagy különbség, hogy míg régen számtalan monoton, fárasztó, robotszerű munkát végeztettek az emberekkel, addig ma mindenki olyan elfoglaltságot választhat, amit szívesen csinálna. Igazából ebben a modern világban az ember már csak a tudományban és a művészetben kelhet versenyre a gépekkel, ez az a két terület, ahol igazán szükség van leleményességre, kreativitásra, kísérletező kedvre, ami kizárólag az ember sajátja. Egyben ez a két út viszi előre az emberiség fejlődését is, miközben az egyének önkiteljesedésének, értelmes önmegvalósításának eddig kitalált legmegfelelőbb módjai. 

Eme kötet 13 válogatott novellát tartalmaz 2000 és 2011 között keletkezett írásaimból, melyek főként a sci-fi műfajába sorolhatók, hol utópisztikus, hol romantikus szálakkal átszőve. Jó szórakozást kívánok hozzájuk!

Cikkszám: 9786150045481 Kategóriák: , ,

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A világ ura (Novellák I.) (ekönyv)” értékelése elsőként
9022 Győr, Bisinger sétány 18. bolt@undergroundkiado.hu


    MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
    *kivéve e-könyv