fbpx

MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

Nincsenek termékek a kosárban.

Image Alt

Könyveink

ABIGÉL (ekönyv)

790 Ft

Cikkszám: 9789635741342 Kategóriák: , ,

Leírás

A történet betekintés egy fiatal lány, Abigél felnőtté válásának első és legnehezebb lépéseibe. Mindennapos veszekedések kereszttüzében, az emberi kapcsolatokból kiábrándulva éli meg szülei rossz házasságát, és keresi a kiutat a káoszból.
Édesanyja tragédiája a kamaszkor legsérülékenyebb szakaszában éri. Amikor egy fiatal, a biztonságot jelentő szülői háttér és a feltétel nélküli szeretet közege nélkül könnyen elveszíti a racionális gondolkodás képességét, és hamar enged a züllés csábításának. Abigél megpróbál felnőni a helyzethez. Olyan döntéseket hoz, amik egész további életét meghatározzák. A mellette álló, szerető rokonok segítsége ellenére, lelki és önismereti válságba sodródik. Túl nagy a nyomás és nem tudja leküzdeni a lelkében lakó démonokat. A rossz példa, a fájdalmas emlékek önpusztításhoz vezetnek. Állandó zűrjei, botrányos viselkedése egyre csak mélyíti a konfliktust az apja és közte, ami egyébként is elég kiélezett édesanyja elvesztése óta. A lázadáshoz mindig könnyebb társaságot találni, de felismerni a segítő szándékot nem mindig egyszerű.
Meglátni és megragadni a felcsillanó reménysugarat, levetni a múlt béklyóit, lehetetlennek tűnő kihívás. Ám jön egy váratlan szerelem, melyből erőt merítve, sikerül újra felépítenie darabokra hullott életét és visszanyernie önbecsülését.

Beleolvasok

További információk

Szerző

ISBN

Kiadó

Betekintő

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„ABIGÉL (ekönyv)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Budapest, Csengery u. 72, 1067 bolt@undergroundkiado.hu


    MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
    *kivéve e-könyv