MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

   

Nincsenek termékek a kosárban.

ABIGÉL (ekönyv)

(1 vásárlói értékelés)

790 Ft

A történet betekintés egy fiatal lány, Abigél felnőtté válásának első és legnehezebb lépéseibe. Mindennapos veszekedések kereszttüzében, az emberi kapcsolatokból kiábrándulva éli meg szülei rossz házasságát, és keresi a kiutat a káoszból.
Édesanyja tragédiája a kamaszkor legsérülékenyebb szakaszában éri. Amikor egy fiatal, a biztonságot jelentő szülői háttér és a feltétel nélküli szeretet közege nélkül könnyen elveszíti a racionális gondolkodás képességét, és hamar enged a züllés csábításának. Abigél megpróbál felnőni a helyzethez. Olyan döntéseket hoz, amik egész további életét meghatározzák. A mellette álló, szerető rokonok segítsége ellenére, lelki és önismereti válságba sodródik. Túl nagy a nyomás és nem tudja leküzdeni a lelkében lakó démonokat. A rossz példa, a fájdalmas emlékek önpusztításhoz vezetnek. Állandó zűrjei, botrányos viselkedése egyre csak mélyíti a konfliktust az apja és közte, ami egyébként is elég kiélezett édesanyja elvesztése óta. A lázadáshoz mindig könnyebb társaságot találni, de felismerni a segítő szándékot nem mindig egyszerű.
Meglátni és megragadni a felcsillanó reménysugarat, levetni a múlt béklyóit, lehetetlennek tűnő kihívás. Ám jön egy váratlan szerelem, melyből erőt merítve, sikerül újra felépítenie darabokra hullott életét és visszanyernie önbecsülését.

Beleolvasok

Cikkszám: 9789635741342 Kategóriák: , ,

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó
BetekintőOlvass bele!

ABIGÉL (ekönyv) termékről 1 értékelés

  1. Beatrix

    Egy olyan kortárs szerző újabb alkotása, amely újra és újra lenyűgöz. A történet nagyon kedves, kiragad a szürke hétköznapokból. A főszereplőt nagyon könnyen a szívembe zártam. Nagyon remélem, hogy lesz folytatás.

Mondd el a véleményed
9022 Győr, Bisinger sétány 18. bolt@undergroundkiado.hu


    MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
    *kivéve e-könyv