A dalszerzés kézikönyve

Milyen dalt írjunk, és hogyan? „Jót s jól! Ebben áll a nagy titok”, ahogy Kölcsey Ferenc írta vala. A dolog azért nem ilyen egyszerű.

5 000 Ft

Ajándék könyvben részesülsz, ha most vásárolsz! Amennyiben a kosárba teszed a könyvet, akciósan biztosítunk számodra egy könyvet, ha nem szeretnéd akkor nyugodtan vedd ki a kosárból.
Cikkszám: 9786150051024 Kategóriák: ,

Leírás

Milyen dalt írjunk, és hogyan? „Jót s jól! Ebben áll a nagy titok”, ahogy Kölcsey Ferenc írta vala. A dolog azért nem ilyen egyszerű. Hogyan kezdjünk egyáltalán neki? Ha van már egy ötletünk, akkor hogyan folytassuk? Hogyan lesz egy dallamból dal? Megannyi kérdés és akadály, melyen át kell jutni valahogy. Tippek, megoldások, lehetőségek tárháza ez a kézikönyv, mely nem csak dalszerzőknek szól, hanem mindenkinek, aki szereti a zenét, akár csak hallgatni. Kritikusok és vájt fülű műértők is megtudhatják, hogy mitől lehet egy dal érdekesebb, értékesebb. De megtudhatjuk a tucatszámok szerzésének „titkát” is, amit követendő vagy elkerülendő receptként is értelmezhetünk. Mindkét fajta megközelítéshez hasznos és használható ismereteket próbálok adni röviden, tömören és remélhetőleg érthetően is. Lesz szó egy kis zeneelméletről is, amit sajnos nehéz mellőzni. „Szerencsére” közel ötszáz példa segít abban, hogy az elmélet mögötti gyakorlatot is megtapasztalhassa a Kedves Olvasó!

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN9786150051024
Kötés
Megjelenés éve
Oldalszám134
BetekintőOlvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„A dalszerzés kézikönyve” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük