Add fel a vallás minden változatát

(2 vásárlói értékelés)

6 400 Ft

Cikkszám: 9786156191212 Kategória:

Leírás

Végy egy nagy levegőt, és kukucskálj ki abból a kalitkából, amit a bolygó jelenlegi vezetőivel együtt építettél magad köré. Légy bátor, és nyisd meg a szíved az Élet valódi Élvezetére. A könyv olyan, mint egy hét pecséttel lezárt ódon varázstekercs, melyet csak a lelkedben lévő őszinte Igazságkeresési vágy tud felnyitni. Ám ha sikerül, akkor megérted, hogy miért olyan fontos a szexuális energia szentségét megÉLni, miért nyomták el, és üldözték ezt annyi évezreden keresztül? Miért tették a nőt egyenlővé a bűnnel? Miért káros a cölibátus? S miért irtották tűzzel-vassal 1000 éve az egyetlen ősmagyar hagyományt: a SZER-elemet! Miért kiemelkedően fontos szeretni önMAGunkat, úgy ahogy vagyunk! Egy olyan utazásra hívlak kedves olvasó, mely kalandokkal, humorral, és veszélyekkel teli utakon visz el téged egy teljes benső átalakuláshoz: A valódi ALKÍMIÁHOZ.

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó

Add fel a vallás minden változatát termékről 2 értékelés

  1. Hegedűs Ákos

    Lenyűgözően egyszerű megfogalmazás, tiszta áttekinthetőség, és humoros hozzáállás. Zseniális ugyanakkor rendhagyó alkotás az önszeretetről, létezésről. Az ember azt gondolná, hogy egy haragos írás a vallásokról, és jön a megdöbbenés, hogy az író mekkora elfogadással ír, és szeretettel mutat utat egy dogmákon túli szabadabb világ kalitkán kívüli megtapasztalására, és a szeretetteljes szexualitás megélésének kimelet fontosságára.

  2. Dr. Kriglerik Erika

    Ragyogó alkotás az önszeretetről! Teljes szívemből gratulálok! Minden pszichológusnak, és pszichiáternek javaslom, mint új =ősi fajta kezelési módszert a sokféle megrekedés problémakörében. Ugyanakkor nagyon szellemes, humoros, és alázatos hangnemben írt az író. Lenyűgöző! Tisztelettel, Dr. Kriglerik Erika

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük