Add fel a vallás minden változatát

(3 vásárlói értékelés)

6 400 Ft

Cikkszám: 9786156191212 Kategória:

Leírás

Végy egy nagy levegőt, és kukucskálj ki abból a kalitkából, amit a bolygó jelenlegi vezetőivel együtt építettél magad köré. Légy bátor, és nyisd meg a szíved az Élet valódi Élvezetére. A könyv olyan, mint egy hét pecséttel lezárt ódon varázstekercs, melyet csak a lelkedben lévő őszinte Igazságkeresési vágy tud felnyitni. Ám ha sikerül, akkor megérted, hogy miért olyan fontos a szexuális energia szentségét megÉLni, miért nyomták el, és üldözték ezt annyi évezreden keresztül? Miért tették a nőt egyenlővé a bűnnel? Miért káros a cölibátus? S miért irtották tűzzel-vassal 1000 éve az egyetlen ősmagyar hagyományt: a SZER-elemet! Miért kiemelkedően fontos szeretni önMAGunkat, úgy ahogy vagyunk! Egy olyan utazásra hívlak kedves olvasó, mely kalandokkal, humorral, és veszélyekkel teli utakon visz el téged egy teljes benső átalakuláshoz: A valódi ALKÍMIÁHOZ.

Beleolvasok a könyvbe!

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó

Add fel a vallás minden változatát termékről 3 értékelés

  1. Hegedűs Ákos

    Lenyűgözően egyszerű megfogalmazás, tiszta áttekinthetőség, és humoros hozzáállás. Zseniális ugyanakkor rendhagyó alkotás az önszeretetről, létezésről. Az ember azt gondolná, hogy egy haragos írás a vallásokról, és jön a megdöbbenés, hogy az író mekkora elfogadással ír, és szeretettel mutat utat egy dogmákon túli szabadabb világ kalitkán kívüli megtapasztalására, és a szeretetteljes szexualitás megélésének kimelet fontosságára.

  2. Dr. Kriglerik Erika

    Ragyogó alkotás az önszeretetről! Teljes szívemből gratulálok! Minden pszichológusnak, és pszichiáternek javaslom, mint új =ősi fajta kezelési módszert a sokféle megrekedés problémakörében. Ugyanakkor nagyon szellemes, humoros, és alázatos hangnemben írt az író. Lenyűgöző! Tisztelettel, Dr. Kriglerik Erika

  3. Vernet Olga

    Ez eddig életem legjobb könyve amit elolvastam! Tiszteletem! Hatalmas Gratula!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük