MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

   

Nincsenek termékek a kosárban.

Image Alt

Könyveink

AKTA – Terror from the Teachers (ekönyv)

1 250 Ft

Cikkszám: 9786150042848 Kategóriák: , ,

Leírás

Szerencsére egyik társának, aki a legújabb kísérlethez hozta az alanyt, nem volt gond a lélekjelenlétével. Azonnal pisztolyt szegezett a diák halántékához, és elkiáltotta magát:
– Egy rossz mozdulat, és a srác halott!
Az AKTA katonái megtorpantak. Viszont a kint őrködők ekkorra módot találtak arra, hogy felmásszanak a tornacsarnok résnyire nyitott ablakaihoz, és észrevétlenül megfigyelőállásba helyezkedjenek. Végh Béla is köztük volt. Azonnal a pisztolya után kapott, és célba vette a túszejtőt.
– Mit akarsz csinálni? – kérdezte tőle egyik társa.
– Ránk nem figyelnek a terroristák. Kilövöm a fickó kezéből a pisztolyt, és a keletkező zűrzavarban Tibiék végezhetnek a többiekkel – súgta a választ a privátdetektív, miközben pontosított a célzáson.
Lövés dördült, és ugyanabban a pillanatban eltűnt a túszejtő kegyetlen tanár feje, nyakának csonkjából fröcsögött a vér, háta mögött mindent beterített a vörösre színeződött agyvelő. A fickó azonnal élettelenül esett össze.
– Hoppá… – jegyezte meg Béla. – Nem baj, így is jó…
A célzás néminemű pontatlanságán kívül azonban minden úgy történt, ahogy megjósolta.

Amennyiben megpróbálom kategorizálni eme irományom, talán horror-thriller paródia és sci-fi akció regény keverékeként jellemezném, illetve pont emiatt csak azoknak az erős idegzetű 14 éven felülieknek ajánlanám, akik kedvelik a morbid humort, a vért, erőszakot, mármint a szavak szintjén.

Beleolvasok

További információk

Szerző
ISBN
BetekintőOlvass bele!
Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„AKTA – Terror from the Teachers (ekönyv)” értékelése elsőként
Budapest, Csengery u. 72, 1067 bolt@undergroundkiado.hu


    MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
    *kivéve e-könyv