Álmok útján

Print On Demand = Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól.

 

3 000 Ft

Cikkszám: 978-963-08-1481-2 Kategóriák: , ,

Leírás

Jack Alone vagyok, egy átlagos kidobó srác a külvárosból. Nincs rajtam az égvilágon semmi különleges. Egyszerű vagyok kívül, belül. Hajamat hetente kétmilisre nyíratom, s ugyanilyen gyakran szoktam borotválkozni is, szóval állandóan sötét, vastag borosta fedi a képemet. Ugyanilyen igényes vagyok az öltözködésemre is: mindig farmer és póló. Bár elmúltam már harminc, semmim sincsen, csak egy százéves, kimustrált Fordom, meg a rohadt nagy élettapasztalatom.
Nincs is ezzel semmi gond, csak… csak ne jönnének mindig azok a rohadt rémálmok.
Mióta egy öreg cowboy mellém durrantott a stukkerével, nincs nyugodt éjszakám. Állandóan verejtékben fürödve ébredek levegő után kapkodva.
Persze az engem kínzó lidércnyomások nem a jól megszokott, hagyományos baromságok, hanem valami teljesen más. Kénytelen vagyok újra és újra végigélni, ahogy felakasztanak, megégetnek, kettévágnak, megmérgeznek, szétmarcangolnak vagy szíven szúrnak. Egyvalami nem változik csupán: minden kurva vízióban meghalok. Hol szamurájként, hol viking harcosként, de minden alkalommal átélem a legborzasztóbb haláltusát, amit a történelemnek becézett emberi mészárszék legbrutálisabb gyilkosai tartogatnak számomra.
Ha nem sikerül kitalálnom valamit ellenük, teljesen bekattanok ettől a szarságtól…

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN978-963-08-1481-3
Kötés
Megjelenés éve
Oldalszám367
Szélesség (mm)
Magasság (mm)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Álmok útján” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük