Álmok útvesztőjén

1 800 Ft

Ajándék könyvben részesülsz, ha most vásárolsz! Amennyiben a kosárba teszed a könyvet, akciósan biztosítunk számodra egy könyvet, ha nem szeretnéd akkor nyugodtan vedd ki a kosárból.
Cikkszám: 9789630861755 Kategóriák: ,

Leírás

„A szerelem olyan, mint egy csillagszóró: egy kis szikra után lángra lobban, hosszan, tüzesen ég, majd szépen lassan, pislákolva elalszik.”
Sokan vagyunk itt, sokfélék, és mind különbözünk. Más a hitünk, meggyőződésünk, álmaink és vágyaink külön utakon járnak. Mégis, ha jobban körülnézünk és megismerünk másokat, szépen lassan rájöhetünk, hogy mindenkinek megvan a maga története, s talán nem is állunk fényév távolságra egymástól, mint ahogy Tóth Árpád gondolta Lélektől Lélekig című versében.A kötetben található novellák az emberi kapcsolatokról szólnak, s ahogy előkerül egy-egy újabb levél, történet a hétköznapi emberek küzdelmeiből, rájöhetünk, hogy különbségeink ellenére csodák foganhatnak meg közöttünk, s magunk is hősökké válunk a barátság, a szerelem, a szeretet és az összetartozás világában. Minden történetnek megvan a szerepe abban, hogy a végén, az utolsó mondatot elolvasva az olvasó egységnek érezze e huszonegy szálat, melyek néha összefutnak, majd szétválnak, később esetleg újra egymásra találnak – ahogy érzéseink és az emberek is az életben.

Beleolvasok a könyvbe!

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Álmok útvesztőjén” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük