Álomból valóság

 

1 600 Ft

Cikkszám: 978-963-08-2243-5 Kategória:

Leírás

“Az élet megváltozott… egy másik világban: a Földön a Pokol tombolt. Azonban eljött az idő, hogy lépjen mindkét fél: a Jó és a Rossz oldal összecsap egymással. Natália ebbe a környezetbe csöppen bele… nem kis meglepetésére ismerős helyre: mintha már járt volna itt… csak másképpen.
A könyvet ajánlják:
“”A múlt, a jelen, a jövő képzeletbeli utazásai peregnek végig szemeink előtt e könyvet olvasva. Egyfajta álom, ami lebilincseli érzékeinket és elmeríti gondolatainkat, hogy valósággá váljanak az utolsó pillanatig. Így lesz álomból valóság. A szerző elképesztő fantáziával rendelkezik, amit igényes kivitelezésben tár az olvasók elé.”” Bódog Zsolt
„Lady Nairi világát a szeretet, a megértés és a segíteni akarás öleli körül, ötvözve mindezt a vággyal arra, hogy eltűnjön a gonoszság és az igazságtalanság, ami olykor megkeseríti az életünket. Ez a fantáziadús, szabad vers formájában megalkotott mű egy másik valóságba vezeti az olvasót; teret enged a képzeletnek… Olykor titokzatossággal átszőtt, meseszerű környezetbe visz minket, ahol bármi lehetséges, miközben a sorok mögött végig érezhető a fiatalos lendület és a törhetetlen hit abban, hogy a célok – bármilyen nehéznek is tűnik a hozzájuk vezető út – kellő kitartással elérhetők. Ezt példázza Lady Nairi munkássága is, hiszen már a harmadik könyvét tarthatjuk a kezünkben; tehetséges, fiatal írónak tartom, aki képes arra, hogy az olykor rögös úton is végigmenve megvalósítsa az álmait.” Zágonyi Mónika”

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN978-963-08-2243-6
Kötés
Megjelenés éve
Oldalszám90
Szélesség (mm)
Magasság (mm)

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Álomból valóság” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük