André – Diabolus

Print-on-demand/
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

3 300 Ft

Cikkszám: 978-615-00-4291-6 Kategóriák: , , ,

Leírás

Egy maroknyi fekete angyal. Egy beteljesülésre váró jóslat. És egy ördögi lény, aki el akar törölni minden vámpírt a Föld színéről.
Öreg mestere André halhatatlan kezeibe tette le fajuk sorsát, ám most ezekből a kezekből minden kicsúszni látszik. A lét, az idő, a boldogság, az irányítás, mind homokká válik az ujjai közt.
Egy valaki változtathat ezen: Victoria. A tüzes magyar lány különleges képességeivel a vámpírok segítségére siet, bár nem önszántából. Szembeszáll a jóslattal, a Mesterekkel, és szembeszáll az érzéseivel küzdő Andréval is. S amint a diabolus felfedi magát, a legsötétebb titkokról is fellebben a fátyol.
Tudd meg, miért hasonlít egymásra André és Victoria, mester és tanítványa! Tudd meg, valóban egymás mellé rendeltették-e őket! Éld át hajmeresztő kalandjaikat! És tudd meg, kicsoda valójában a Leggonoszabb!
Hidd el, közöttük sem mindenki az, aminek mutatja magát.

A trilógia második kötetében André szemén keresztül látjuk a történetet, és egy vérfagyasztó csavarral újra felvesszük a cselekmény fonalát.

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN978-615-00-4291-6
Kötés
Megjelenés éve
Oldalszám384
Szélesség (mm)
Magasság (mm)
BetekintőOlvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„André – Diabolus” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük