Angyali kísértés

3 390 Ft

Cikkszám: 978-963-08-9897-3 Kategóriák: , , , ,

Leírás

Az Angyal egy csóró, átlagos gimnazista lány.
Az Ördög egy gazdag, jóképű bankár, aki mellesleg a londoni alvilág kulcsfigurája.
Emberek, akik nem tudják, honnan jöttek és miért vannak megmagyarázhatatlan képességeik.
Egy drogbáró, aki nem éri be a földi hatalommal és egy másik, aki érthetetlen módon már a földi hatalomtól is szabadulna.
Dimenziókapuk, angyalok, démonok, vámpírok, kísértetek és az Apokalipszis lovasai.
Vajon van-e esélye egy maroknyi halandónak a világmindenség összes gonoszsága ellen? És vajon elegendő lesz-e egy rossz időben és rossz helyen lángra lobbanó szerelem a világvége megakadályozásához?
Izgalom, kaland és botrányos eretnekség közel félezer oldalon át.
Egy érzés: Veled is megtörténhet.
És egy befejezés, ami örökre megváltoztat…

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN978-963-08-9897-3
Kötés
Megjelenés éve
Oldalszám452
Szélesség (mm)
Magasság (mm)
BetekintőOlvass bele!

Angyali kísértés termékről 4 értékelés

 1. Arielle Bourtree

  Szerzői hozzászólás

  Kedves Olvasók!
  Kérem, hogy a címlap és a fülszöveg ne tévesszen meg senkit! Aki csöpögős erotikus romantikus történetet, aki vallásos ömlengést, aki egy újabb giccses vámpír-regény-klónt vár, mind-mind csalódni fog! Csak az olvassa el, aki egy szívet melengető és izgalmas kalandot keres, s aki egy kicsit még hisz a mesékben!
  Jó szórakozást kívánok hozzá:
  a szerző

 2. anorbert

  100%-ban angyali, azaz pozitív

  A könyvet olvasva nagyon sokáig (végig??? ) a titokzatosság szellemét érezzük magunkat körül lengedezni. Bocs, pontosítok egyes számra, hisz egyedül olvastam, azaz én tapasztaltam a misztikumot, egymagam . De nem voltam egyedül : ott volt a Mindenható mindenhol, mindenben. És ott voltak földreszállt “partnerei”, ma mondhatnók “üzletfelei “, a helyenként problémás, valójában probléma megoldó angyalok. A történetet átívelő fősodor át van szőve akcióval, szerelemmel, szerelmekkel, a jó és gonosz harcával, ez akár egy szereplőn belül (nem skizofréniában , de önvívódó önmarcangolásban testesül meg) , akár több szereplő között jelenik meg. Remek, élvezetes, jobb folyamatában követni, el ne veszítsük a fonalat! Aktuális, nagyon mai, érthető fiatalnak, öregnek… Láttam a Vígszínházban a “Jó embert keresünk” – öt. Nem véletlenül asszociáltam rá. Ajánlom a könyvet minden jóérzésű igazságkeresőnek.

 3. Arielle Bourtree

  FB ajánlás

  Csatolom egy kedves isemrősöm, Alexy Norbert Facebook ajánlását:
  “A könyvet olvasva nagyon sokáig (végig??? ) a titokzatosság szellemét érezzük magunkat körül lengedezni. Bocs, pontosítok egyes számra, hisz egyedül olvastam, azaz én tapasztaltam a misztikumot, egymagam . De nem voltam egyedül : ott volt a Mindenható mindenhol, mindenben. És ott voltak földreszállt “partnerei”, ma mondhatnók “üzletfelei “, a helyenként problémás, valójában probléma megoldó angyalok. A történetet átívelő fősodor át van szőve akcióval, szerelemmel, szerelmekkel, a jó és gonosz harcával, ez akár egy szereplőn belül (nem skizofréniában , de önvívódó önmarcangolásban testesül meg) , akár több szereplő között jelenik meg. Remek, élvezetes, jobb folyamatában követni, el ne veszítsük a fonalat! Aktuális, nagyon mai, érthető fiatalnak, öregnek… Láttam a Vígszínházban a “Jó embert keresünk” – öt. Nem véletlenül asszociáltam rá. Ajánlom a könyvet minden jóérzésű igazságkeresőnek.”

 4. Arielle Bourtree

  FB ajánlás

  Csatolom egy másik kedves ismerősöm, Horváth Anikó Facebook ajánlását:
  “Érdemes elolvasni a könyvet,izgalmas és rejtelmes.Én nem szeretek olvasni,de amikor belefogtam a könyv olvasásába,nem tudtam letenni.Az olvasó nem unatkozik,mindig történik valami,amiért késztetést érez a további olvasásra,hogy kiderüljön mi is folyik itt.Anyukám imád olvasni,már kölcsön is adtam neki a könyvet. smile hangulatjel Olvassák el érdemes!”

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük