Apocalyptum

2035. novembere, a pokol a Földet járja. Letűnt civilizáció kietlen országútján pontos koordinátákhoz száguldunk, mégis ismeretlen cél felé. A városon kívül nem látni lelküktől megfosztottakat, mintha a fagyott csend nem is az invázió eredménye lenne.

4 200 Ft

Cikkszám: 978-615-00-5688-3 Kategória:

Leírás

2035 novembere, a pokol a Földet járja. Letűnt civilizáció kietlen országútján pontos koordinátákhoz száguldunk, mégis ismeretlen cél felé. A városon kívül nem látni lelküktől megfosztottakat, mintha a fagyott csend nem is az invázió eredménye lenne.

Ki ül a jobb vállamtól alig húsz centire? Azt hittem, hogy jól ismerem, de már nem is tudom ki… vagy egyáltalán mi ő. Ketten maradtunk. Bízhatok benne? Vagy később az életemre fog törni az, ami talán benne rejtőzik?

Követlek! Minden józan érvet felülíróan hipnotizáló, lagúnakék tekintete már egy napja csak ezt a szót engedi lüktetni bennem. Mindig is racionálisnak tartottam magam, most mégis azt érzem, hogy a kimondatlanul ismételgetett szó mellé apró visszhangokként sejlik fel a bárhova, a vakon, az akármiben, az utolsó lélegzetig.

Fáradt vagyok, egy ideje a megszaggatott izmok fájdalma sem akar múlni. De kijutottunk, a fájdalom pedig jó. Szüntelenül lobogó fáklyaként jelzi a csodát, hogy a történtek ellenére még élek. Túl sokat láttam, már így is jóval többet, mint amennyit emberi elme kezelni tudna. Emberi elme? Egyáltalán birtokában vagyok a tápláléklánc eddigi csúcsának vélt faj ismérveinek? Ki vagyok, és mit akarnak tőlem az egyre sűrűbb villámcsapásokként lesújtó látomások?

A földfelszínről újabb fénycsóva süvít nyílegyenesen a nyugati horizont felhős égboltja felé. Sötét vadásza szorosan a nyomában, utunk épp arra vezet. Utazótársam csőre rántotta félautomata üzemmódba állított fegyverét, szavak nélkül közli, hogy nincs idő a csapongó gondolatokra, sürgetőbb feladatunk van. Most nem számít más, csak az adrenalinnal felfűtő következő percek, csakis a közvetlen túlélés.

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN978-615-00-5688-3
Kötés
Megjelenés éve
Oldalszám448
BetekintőOlvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Apocalyptum” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük