MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

   

Nincsenek termékek a kosárban.

Image Alt

Könyveink

Az abortusz dráma (ekönyv)

600 Ft

Cikkszám: 9781105740992 Kategóriák: ,

Leírás

Egy fiatal lányról szól könyvem, aki egy elhibázott buli után babát hord a szíve alatt. Kihez forduljon segítségért, kiben bízhat? Meghozza élete legnagyobb és legnehezebb döntését, amihez viszont még nagyon fiatal. De egy édesanya sosem felejt.
Mit tegyen egy kamaszlány, aki lassan kezdi felfedezni nőiességét, de járatlan még ezen a területen? Félve teszi meg az első lépéseket, szülei tiltása ellenére, és túl messzire merészkedik. Szeretne megfelelni barátnőinek is, akik már sokkal tapasztaltabbak nála ezen a téren.

{MORE}

 

Mindent megtesznek azért, hogy a maguk képére formálják át a szende kislányt. Egy gyönyörűnek mondható éjszaka után, többé már nem számíthat senkire, egyedül marad félelmeivel. Testében egy új élet kezd el növekedni. Hirtelen eltűnnek a régi barátok, nincs hova menni válaszokért. Egyedül a csinos, fiatal, ambíciózus magán nyomozónő veszi szárnyai alá, de tőle is képtelen elfogadni a segítséget. Egy illegális klinikán, ahol senki sem ismeri, életet ad kislányának. Túl fiatal még az anyai szerepre, ezért örökbe adja a babát. Hosszú, keserű évek után eljön életébe a nagy szerelem, és újra kezd bízni az emberekben, és a férfiakban. Felébred benne az anyai ösztön, hogy megtalálja, és felnevelje elvesztett kislányát. Végre elfogadja a magán nyomozónő segítségét, így szerelmével, és új barátnőjével indul neki a kalandoktól sem mentes útnak, hogy megtalálja újra a boldogságot, és békét kössön sebzett lelkével.

Beleolvasok

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó
BetekintőOlvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Az abortusz dráma (ekönyv)” értékelése elsőként
Budapest, Csengery u. 72, 1067 bolt@undergroundkiado.hu


    MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
    *kivéve e-könyv