MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

   

Nincsenek termékek a kosárban.

Az antropológia rövid összefoglalása (ekönyv)

900 Ft

Cikkszám: 9789639655492 Kategóriák: ,

Leírás

Christoph Wulf könyve, Az antropológia rövid összefoglalása 2007-es megjelenése óta egyetemi tanárok és tanulók keresett könyve. Az újabb kiadás iránti igény miatt kiadónk úgy döntött, hogy ezt a kiadványt teszi elérhetővé először digitális formátumban. Az elektronikus változat nélkülözi a papírkiadás néhány jellemzőjét (így például nincs hivatkozásul használható oldalszámozás), ugyanakkor néhány változtatást eszközöltünk, amely a tartalmat nem, csupán a használhatóságot érinti – reményeink szerint pozitív irányban.

{MORE}

 


A könyvben lévő sok száz jegyzet ezúttal nem az egyes fejezetek végén, hanem a teljes szöveget követően került be az elektronikus változatba. A jegyzethivatkozásra való kattintással egyből az adott jegyzethez jutnak el, míg a jegyzet előtti hivatkozásra kattintva visszajuthatnak a szövegbeli hivatkozáshoz.
A könyvben két tartalomjegyzék található, az egyik a könyv elején, ez az eredeti papírkiadás oldalszámait tartalmazza, a másik – formátumtól függően – a könyv végén. Ez utóbbiból, szintén hiperhivatkozások segítségével, egyszerűen elérheti az adott fejezeteket.

Beleolvasok

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó
BetekintőOlvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Az antropológia rövid összefoglalása (ekönyv)” értékelése elsőként
9022 Győr, Bisinger sétány 18. bolt@undergroundkiado.hu


    MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
    *kivéve e-könyv