Az együttműködés iskolája

1 750 Ft

Cikkszám: 978-963-08-8601-7 Kategóriák: ,

Leírás

Liber Renáta egyike azon fiatal, lelkes és szakmáját nagyon jól tudó pszichológusoknak, akik a jól jövedelmező magánpraxis helyett az iskola sajátos világát választották. Abból is a lehető legnehezebbet: egy utolsó esélyt adó középiskola iskolapszichológusaként dolgozik. Így írt erről:
“Lehetek anya, testvér, tanár, bármilyen tanóráról megmentő, de leginkább barát. Engem érdekel a “fogyatékos” kedvenc zenéje, versei, rajzai, hogy mit csinált hétvégén, esetleg délután, hogy mennyit ivott a hétvégi buliban, milyen lány tetszik neki, vagy milyen volt a szex egy szórakozóhely wc-jében, min veszett össze a szüleivel, miért akar elköltözni, miért utálja a tanárait és miért lóg el az utolsó kettőről mindig vagy éppen miért csak 10 órára ér be az iskolába? Közben szomorú vagyok, hogy mindez többnyire csak engem érdekel.”
A könyvben leírt gyakorlatok érintik az élmény- és drámapedagógia területét, megtámogatva a gyakorlatok leendő felhasználóit a pszichológia eredményeivel, módszereivel, ismereteivel.
Ajánlom a könyvet minden “gyermekbarát felhasználónak”!
Leiner Károly/ Zöldbéka tanár úr

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN978-963-08-8601-7
Kötés
Megjelenés éve
Oldalszám106
Szélesség (mm)
Magasság (mm)
BetekintőOlvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Az együttműködés iskolája” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük