MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

   

Nincsenek termékek a kosárban.

Az élet útja (ekönyv)

1 990 Ft

Ez a családregény, a XXI. század elején játszódó, magyar fiatal házaspár Iza és Ferdinánd életének egy szakaszát mutatja be, a számukra ismeretlen helyen, Párizsban, a szerelem városában.
A könyv megismerteti a főszereplők családtagjait, barátait, akikkel folyamatos kapcsolatban állnak a modern világ eszközein keresztül.
A regény fontos kérdésekre ad választ.
Hogyan éli meg Iza a mély érzéseken alapuló szenvedélyes szerelmet, azzal a férfival, akit Párizsban megismer, és aki szívrepesve rajong a nőért? Meddig tarthat a fiatal házasok kapcsolata, melyet a nő álmai férfija és a férj barátnője megbolygatott, miközben megszületett két gyermekük? Mi történt az otthon hagyott családtagokkal? Iza testvére közben egy bűncselekmény áldozata lesz. Vajon előkerül az eltűnt nyakék, amit azon a bizonyos éjszakán elraboltak? A regény olvasása közben választ kapunk ezekre a kérdésekre.
Iza komoly döntés előtt áll, ezért elutazik Hamburgba, a barátnőjéhez, hogy átértékelje az életét, ahová nem várt vendég érkezik…
A megható történet elkalauzolja az olvasót Párizs és Hamburg legszebb tájaira, ahol Iza megtapasztalja a család és a szerelem legfontosabb és legboldogabb pillanatait.

Beleolvasok

Cikkszám: 9786156191236 Kategóriák: ,

További információk

Szerző
ISBN
BetekintőOlvass bele!
Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Az élet útja (ekönyv)” értékelése elsőként
9022 Győr, Bisinger sétány 18. bolt@undergroundkiado.hu


    MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
    *kivéve e-könyv