Az elnökasszony – A bundás választás (ekönyv)

2 190 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 9789634334521 Kategóriák: , ,

Leírás

Erzsébet Fenevadova, a szőrös fülű bajszos polihisztor, díva és szupermodell az ország legbefolyásosabb bundása. Igazi véleményvezér macska, akinek útmutatásaira szomjazik a nép. Napi huszonkét órás alvása és egyéb bokros teendői mellett ezért szakított időt arra, hogy lediktáljon egy újabb remekművet első számú szolgájának, Gergelynek.
Erzsébet nem rejti véka alá a véleményét. Legyen szó bármiről, bátran osztja az észt, és minden szava azt bizonyítja, hogy joggal pályázik az elnökasszonyi posztra. Nála ugyanis nincs tökéletesebb lény e földtekén.A könyvben lerántja a leplet minden két- és négylábúról: megismerhetjük a menhelyről kukázott félszemű albínó macska eltitkolt múltját, de bepillantást nyerhetünk Erzsi féltve őrzött magánéletébe is.A könyv Erzsi rendkívüli képességeiről is tanúskodik, melyet rajongói nem egyszer versben is megénekelnek:
„Ha kínoz a betegség, vagy kedélyed savanya,Csúz, isiász, kehesség, bármiféle nyavalya,SZTK-ba ne merészkedj, úgysem segít senki,A reményed csak Ő lehet, a Királynőnk: Erzsi.”
Az Elnökasszony által vidámság költözik majd végre a világba, nem lesz gyűlölködés, széthúzás. Mindent elsöprő kormányprogramja mellett egyedi és sziporkázó macskahumora erre a garancia.

Beleolvasok a könyvbe!

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Az elnökasszony – A bundás választás (ekönyv)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük