Barion Pixel

MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

Nincsenek termékek a kosárban.

Az Örökmozgó

(3 vásárlói értékelés)

2 990 Ft

Nova Huta metropolisza nyugodtan éli nem mindennapi életét. A rendet évszázadok óta a milícia és gárdistái tartják fenn. A fejlett iparú katonaállamban elképesztő gőzgépek és gázolajfaló masinák biztosítják az emberek kényelmét. A hefterek, a gépezetek és mechanikus protézisek készítői, elmés találmányaikkal állnak az ipari fejlődés szolgálatába. Egy szokatlan gyilkosság azonban mindent megváltoztat. Nova Huta legjobb hefterét holtan találják műhelyében. Illegális ügyletbe keveredett: egy ember agyát ültette be egy általa tervezett, elpusztíthatatlan géptestbe, műve azonban végzett vele. Milyen célból épülhetett a gépember? Ki lehet a megrendelője? A milícia és szövetségesei ezekre a kérdésekre keresik a válaszokat, miközben igyekeznek megállítani a kegyetlen gyilkológépet…

Engedélyezett utánrendelésre

Vásárolja meg a könyvet és gyűjtse be a hűségpontot: 299 pont!
Cikkszám: 9786156164544 Kategóriák: ,

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó

Az Örökmozgó termékről 3 értékelés

 1. Gyulai Anikó

  Nagyon tetszett. A mű hangulata és képi világa egyedi, steampunk elemekkel gazdagított, némi horror elemmel megtoldva (ami nekem különösen tetszett). Cselekménye fordulatos, mintha az ember egy akciófilmet nézne. A szereplők szerethetőek, könnyen lehet velük azonosulni, illetve izgulni értük, hogy mi lesz további sorsuk.
  Várom a folytatást!

 2. Faragó Krisztián (megerősített tulajdonos)

  Tolnai Viktor – Az Örökmozgó

  A szerző ajánlása után a regényt megrendeltem és a hétvégén ki is olvastam. A nyilvános beszélgetés során megemlítettem, hogy minden más könyvet félre raktam. A kérdés az volt, hogy megérte, vagy nem így döntenem. A rövid és gyors válaszom az, hogy IGEN.

  Ha valaki egy könnyed, jól olvasható, lendületes sci-fi-re vágyik, annak merem javasolni.

  Magyarországon annyira nem ismert műfajjal ismerkedtem meg, a steampunkkal. Ha hinni lehet a wikipédiának, akkor ez nálunk az ötödik ilyen mű, a szerzőtől az első.

  A képi világa nekem a Vadiúj vadnyugat című filmet idézte, bár annál sötétebb, füstösebb.

  Külön elismerésre méltó momentum, hogy pozitív kicsengésű a történet. Nem azt kaptam, amire számítottam, de őszintén remélem, hogy ez első része egy regényfolyamnak. Szimpatiukus, szerethető karakterek a szereplők, építkezni lehetne rájuk.

 3. Szőllős Zsolt

  Az örökmozgó című regény legkiemelkedőbb része számomra maga a világ volt. Egy igazi zajos, szmoggal teli steampunk környezet. Érződik mögötte a szerző gépészeti tudása és az átgondoltság, és megkapjuk a kialakulásának történetét is. Olvasás közben átkerülni ebbe a világba, már önmagában is élmény volt.
  Élvezetes olvasmány!

Mondd el a véleményed
9022 Győr, Bisinger sétány 18. info@rukkola.hu
MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
*kivéve e-könyv