fbpx

MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

Image Alt

Könyveink

Az ötödik leszármazott (ekönyv)

800 Ft

Elfogyott

Cikkszám: 9781471000188 Kategóriák: , ,

Leírás

„Az emberek nagyon erősek tudnak lenni, csak már elfelejtették, mint jelent a gondolat ereje.Élik az életüket, rohannak egyik pontból a másikba, végzik a dolgukat, de azt, amit mi, erdeilények tudunk, azt ők már rég elfelejtették: milyen egy azúrkék tóban üvegkőcsepp táncotjárni, milyen griff háton szárnyalni a mély völgyek és hatalmas hegyek felett, vagy milyenezernyi lebegő gyertyával megvilágított tisztáson éjjel hullócsillagokat számolni. Egyszóval:az emberek elfelejtettek hinni a csodákban…”
Az erdők népei már évezredek óta, láthatóan-láthatatlanul is közöttük élnek, az erdőkben,a tengerek morajlásában, sőt, olykor még a nagyvárosokban is, ügyesen rejtve magukat azemberi szemek elől.
Nerkissnek voltak titkai. Persze, melyik nimfának nincsenek? A nimfa főtanácsosgyermekeként jó előre elrendezett életutat szántak neki, neveltetésétől iskoláin át a frigyéig.Talán minden így is történt volna, ha aznap éjjel Nerkiss nem választja a békés szendergéshelyett a werwoodi rengetegben való kószálást… vagy, ha nincsenek titkai. Ugyanis, olybátűnik, hogy a Nerkiss számára kisnimfás-sugdolódzós titkoknak tűnő rejtélyek nagybanbefolyásolták mit sem sejtő lépéseit. Ezek a lépések pedig gyorsabban rántották magukkal amit sem sejtő lányt, minthogy azt valaha is el tudta volna képzelni: talán így fizetett a sors azaddigi történésektől mentes évekért. Akkor éjjel ismét bemerészkedett a pagonyba, s ezzel aző, s talán még sokak élete is gyökeresen a feje tetejére állt.
Ez pedig Nerkiss története.
 

Beleolvasok a könyvbe!

További információk

Szerző

ISBN

Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Az ötödik leszármazott (ekönyv)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Budapest, Csengery u. 72, 1067 bolt@undergroundkiado.hu


    MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
    *kivéve e-könyv