Az utazás

Print-on-demand/
Megrendelésed leadásával azonnal indulnak a nyomdai gépek, a könyv neked készül. Az elkészülésről külön emailben tájékoztatunk, megírjuk, hogy mikortól veheted át személyesen/várhatod a postástól a könyved.

2 800 Ft

Cikkszám: 978-615-00-4549-8 Kategóriák: ,

Leírás

Egykor Földünkön béke volt. Boldogan éltünk bolygónkon, harmóniában a természettel. Ám a huszadik század végétől mindez gyökeresen megváltozott. A 2030-as évekre a környezetszennyezés óriási méreteket öltött, a globális felmelegedés véglegesen irreverzibilissé vált katasztrofális veszélybe sodorva a földi ökoszisztémát, ezzel együtt pedig az emberiséget is.
Miért következett ez be? Igen, sajnos mindezt az ember maga okozta. Mi tettük tönkre bolygónkat, saját otthonunkat, de sajnos mire ráeszméltünk, hogy Földünket nem lehet megmenteni, már késő volt.

Mi vár ránk a jövőben, ha a Földünk lakhatatlanná válik? Új hazát kell keresnünk? De hiszen a hozzánk legközelebbi lakható bolygóhoz is több tízezer évet kellene utazni az univerzumunkon keresztül. Vagy van más lehetőség is, ami felkínálja nekünk azt, hogy egy új bolygóra költözhessünk? Vajon képes lesz az emberiség megfejteni a világ legnagyobb tudományos rejtélyét? A gravitációs anomáliáknak van valami értelmük? Ha kitartók, erősek maradunk, akkor vajon be fog teljesülni az álmunk, hogy egy új otthonra találjunk?

További információk

Szerző
Kiadó
ISBN978-615-00-4549-8
Kötés
Megjelenés éve
Oldalszám232
Szélesség (mm)
Magasság (mm)
BetekintőOlvass bele!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Az utazás” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük