Buddogók

(1 vásárlói értékelés)

3 000 Ft

Ajándék könyvben részesülsz, ha most vásárolsz! Amennyiben a kosárba teszed a könyvet, akciósan biztosítunk számodra egy könyvet, ha nem szeretnéd akkor nyugodtan vedd ki a kosárból.
Cikkszám: 9786156164032 Kategória:

Leírás

Miért buddogás? Mert mindenki buddog. Menni, haladni, rohanni? Valójában a mindennapok szint- jén minden ember csak buddog. Buddog a gyerek, buddog a felnőtt. Buddog a falu, buddog a város, de még az ország is csak buddog.

Beleolvasok a könyvbe!

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó

Buddogók termékről 1 értékelés

 1. Wohlfahrt-Süle Boglárka

  Egy szomorkás öszi napon érkezett meg Jani könyve hozzám, ha jól emlékszem pont egy szombat késö délutánon halásztam ki a postaládámból.
  Vasárnap kora estére, hogy hogynem, ki is olvasódott.
  Pedig nem volt egyszerü dolga az ÌRÒ ÙRNAK, sok kiválóság osztotta meg velem szeptemberben a gondolatait : Polcz Alaine, Sofi Oksanen, Dosztojevszkij, Jókai Anna és még pár német underground.
  Talán pont tökéletes is volt az idözítés, mert minden magasröptü finn, orosz és másik idödimenzióból származó történeti szál után a Buddogók kapcsolta össze bennem az eszmeiséget a mindennapok tapasztalásaival – mert mindenütt bent van.
  A kis szutykos gyermekkezekben, a falu alkoholistájának dünnyögésében, a beton felett vibráló nyári forróság nuanszaiban.
  Jani a kölni szobámba hozta nekem a 15 éve elhagyott ( és azóta is visszasírt) “puszták népét”. Együtt könnyeztem és nyihogtam a szereplökkel, illetve az író “skorpiós” maró, de szeretö megjegyzésein.
  Igazi rövidtáv-függövé mutálódtam az éjszaka alatt, csak még egyet, csak még egyet…aztán alszom. Azóta is be-beteszem a táskámba egy másik regény kiegészítéseként, hogy munkában , vagy útközben kicsit otthon érezzem magam.
  Szívböl ajánlom mindenkinek, határon innen és túl.
  Köszönöm, Jani!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük