Barion Pixel

MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

Nincsenek termékek a kosárban.

BÚVÓPATAK, avagy HAMU ALATT IZZIK a ZSARÁT (ekönyv)

(3 vásárlói értékelés)

1 500 Ft

„Szent István első magyar király nemzetségének, vérének, törzsökének atyai ágon sarjadt utolsó aranyágacskája meghalt” – mondá Ákos nembéli István nádor, mikor András királyt búcsúztatta 1301 januárjának 14. napján.
Vitatom az állítást! Átböngésztem sokszáz oldalt, régi és újabb írásokat és meggyőződésemé vált, hogy nem csak voltak „atyai ágon” leszármazottai Árpád nemzetségének, hanem uralkodtak is a maguk teremtette fejedelemségben. Megjelent nekik a turulmadár és fölöttük szállva szólott, hogy kövessék, lévén a turul az isteni gondviselés és iránymutatás jelképe. Ő a közvetítő a világok között. A legenda szerint a fejedelem azért képes a napi gondok, a rögök fölé emelkedni, mert a magas égben repülő turul szemével képes látni a világot.
Erről szól a regény.

Beleolvasok

Vásárolja meg a könyvet és gyűjtse be a hűségpontot: 150 pont!
Cikkszám: 9786156066930 Kategóriák: ,

További információk

Szerző
ISBN
Betekintő Olvass bele!
Kiadó

BÚVÓPATAK, avagy HAMU ALATT IZZIK a ZSARÁT (ekönyv) termékről 3 értékelés

 1. Dr Balogh József

  Egészen új megvilágításba helyezi a középkori Magyarország dinasztikus kapcsolatait, és a magyar – román viszonyt is. Havasalföld hivatalos saját elnevezése nem “Tara Romaneasca” volt a XIX. századig, hanem Ungro-Vlachia, vagyis Magyar-Oláhország. és a XVIII. század elejéig IV. Kun László “törvénytelen” utódai uralkodtak a két fejedelemségben.

 2. Balogh Attila

  A történelem könyvekből ez eddig teljesen hiányzott. Gratulálok az írónak, hogy új megvilágításba helyezi az Árpád házat.

 3. Balogh József

  Átírja a XIII. századi történelmet! Nagy “fewhér foltra” derült fény, IV. Kun László utódainak két fontos tagjára. De további utódok kutatása is fontos lenne, ugyanis egyes adatok szerint Dózsa György is azt állította, hogy a nagy király leszármazottja. A könyvet az író röviden bemutatta:
  https://www.youtube.com/watch?v=nJAif9eybqI&t=4s

Mondd el a véleményed
9022 Győr, Bisinger sétány 18. info@rukkola.hu
MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
*kivéve e-könyv