fbpx

MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

Nincsenek termékek a kosárban.

Image Alt

Könyveink

Csak a hűség

1 500 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 9789630867450 Kategória:

Leírás

A forgatókönyv Varga Rudolf Makuka című regényének filmes adaptációja. Azt a kérdéskört járja körül, van-e egérút a történelemből? Van-e esély a cselekvésre? Mindezt egy asszony és három fia rövid életszakaszán keresztül játssza le.
A fiúk teljesen különbözőek. A Legidősebb csak az informatika tudományával, a számsorokkal és elméleti következtetésekkel foglalkozik. A Középső fiú már
a fogyasztói társadalom „terméke”, öltözékében, gondolkodásában egyaránt. A titok a „művész”, a Harmadik, a legkisebb fiú. A család szerint „feketebárány”, akiről csak rosszat mondanak, de valójában ő tartja fenn a családi gazdaságot. Egyetlen szenvedélye a megváltó zene.
A forgatókönyv mítosz-törmeléket használ. A mondóka-töredékben élő prehistorikus egy boszorka és három fia kap új teret, új életet a műben. Az ősi bábaasszony – látnok – boszorkány hiedelmet, a mindig továbbélő, hagyományozódó sámáni látó-tudást hívja segítségül a tengődők, alig-élők megváltására, és mindezt teljesen hétköznapi környezetben, valóságos élethelyzetekben, vérbő alakok szerepeltetésével.

További információk

Szerző

ISBN

Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csak a hűség” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Budapest, Csengery u. 72, 1067 bolt@undergroundkiado.hu


    MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
    *kivéve e-könyv