fbpx

MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

Nincsenek termékek a kosárban.

Image Alt

Könyveink

Csepp a tengerben

1 900 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 9789630832947 Kategória:

Leírás

”Azért is ajánlom Lady Nairi könyvét, mert a címe olyan jellemző az egész könyvére. Nairi nemcsak a benne lévő haiku-füzérek címét találta meg, hanem az egész könyv címe is oly tökéletes. Minden érző szívvel élő embernek csak ajánlani tudom ezt a művet, és te is meg fogsz győződni róla, hogy a címe – „Csepp a tengerben” – milyen jellemző minden egyes haikura. Valóban művészien van megírva, és sok-sok szép gondolat folytatására hívja fel az olvasót. A véleményem szerint ameddig ilyen érzésekkel telt fiatal írók léteznek, mint Lady Nairi, mi, „öregek”, nyugodtan nyugovóra hajthatjuk a fejünket, az „utánpótlás” biztosítva van.”
(Mucsi Antal, Svájc)

„Lady Nairi ismételten elbűvöli olvasóit sokoldalúságával. Ezúttal modern versformába, haikuba öltöztette fel érzéseit, gondolatait, fantáziavilágát. Több mint író, több mint költő. Tagadhatatlan alkotó személyiség, művész, akiben a határok már régen feloldásra kerültek. Kimeríthetetlen kincsesbánya e képesség. Joggal lehetünk kíváncsiak arra, hogy legközelebb milyen különlegességgel lep meg minket. De addig merüljünk el a haikuk világában, Lady Nairi vezetésével.”
(Bódog Zsolt)

„Lady Nairi ha széttárja a karját, akkor repül, miként a madarak. Becsukott tenyerét, ha kinyitja, színes pillangók áradnak belőle az ég felé. Hősei általa születnek meg és hozzá is térnek vissza, mert neki az írás mindig vigasz a bajokra, de válasz az élet kihívásaira is. Megállapításai és összegzései nem csupán érdekes okfejtések, de a létet értelmezni akaró emberek megbecsülései is egyben.”
(Fazekas István)

„Lady Nairi a haikuin keresztül öleli át a végtelent és a benne rejlő titokzatosságot. Képes meglátni, érezni azokat a mozzanatokat, rezdüléseket is, amik bár időnként aprónak tűnnek, vagy akár észrevétlenek maradnak, mégis a legfontosabbak. Szavain keresztül mutat rá arra, hogy az élet hogyan teremti önmagát, illetve arra, hogy egy-egy pillanat milyen sok gondolatot, eseményt tartalmazhat; mindössze figyelnünk kell rájuk, és elénk tárulhat egy, a hétköznapokon túl mutató valóság.”
(Zágonyi Mónika)

További információk

Szerző

ISBN

Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csepp a tengerben” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Budapest, Csengery u. 72, 1067 bolt@undergroundkiado.hu


    MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
    *kivéve e-könyv