fbpx

MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

Nincsenek termékek a kosárban.

Image Alt

Könyveink

Csillaghullás

2 500 Ft

Engedélyezett utánrendelésre

Cikkszám: 9789631226454 Kategória:

Leírás

„Sajnos az egymástól való elhidegülések minden párkapcsolatban benne vannak. Úgy, mint a veszekedések is. Két, egymással párkapcsolatban élő persze, hogy veszekszik egymással. Ki mással kellene? A szomszéddal? Vagy az újságárussal? Ne viccelj! A viták, veszekedések a párkapcsolatok nélkülözhetetlen fogaskerekei. Csupán kondiban tartják az egymáshoz fűződő érzelmeket, tesztelik az évek során bepókhálósodott toleranciát egymás iránt. Ami pedig az elfeledett érzelmeket illeti, ezeket sosem késő újramelegíteni, soha ne adjátok fel, és ne féljetek felhozni egymásnak. Azt gondoltátok, hogy ez a szikra életetek végéig majd lángra robbanva vezet titeket? Ugyan már! Nem így működik! A szerelmet, az egymáshoz kötődést kedves szavakkal, minél több közös programmal és önzetlen tettekkel kell edzésben tartani! Az ilyen példákat, hogy nem nevetett a vicceimen, vagy most nem fogom meg a kezét, haladéktalanul el kell felejteni! Ezek mindennél jobban ártalmasak a kapcsolatotokra nézve! Mert ilyenkor az „Én” fontosabb, mint a „Te”, és ez nem jó, ennek fordítva kell működnie!”

Vajon mi történik akkor, ha két egymást szerető szív elválik? Más utakon járva, elfeledve a sok szép, közösen eltöltött percet, órát és napot?
A Rudolf és Zsófi szerelméről szóló Csillaghullás című regény az újrakezdésről, a rég elfeledett érzelmek felidézéséről, és a nem múló szerelemért való küzdelemről szól!

További információk

Szerző

ISBN

Kiadó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Csillaghullás” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Budapest, Csengery u. 72, 1067 bolt@undergroundkiado.hu


    MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
    *kivéve e-könyv