Délkereszt (e-könyv)

(1 vásárlói értékelés)

A Dél keresztje egy csillagkép, amely csak a déli félgömbön látható. Egyedül ez a látvány köti össze a világ három különböző pontján játszódó, szörnyű történetet, a fájdalmon és veszteségen kívül.

999 Ft

Kategóriák: , , ,

Leírás

A Dél keresztje egy csillagkép, amely csak a déli félgömbön látható. Egyedül ez a látvány köti össze a világ három különböző pontján játszódó, szörnyű történetet, a fájdalmon és veszteségen kívül. Három ártatlan lélek történetei ezek, akik ugyanabból az okból hoztak meg egy végzetes döntést; a kilátástalanság miatt. Az elvágyódó fiatal lányt, a kisiklott életű felnőtt nőt és a lázadó kamaszfiút is csak egy szerencsétlen lépés vezette az emberi romlottság áldozati oltárára.

További információk

Szerző
Kiadó
ISBNbeszerzés alatt
Megjelenés éve
BetekintőOlvass bele!

Délkereszt (e-könyv) termékről 1 értékelés

  1. Budai A. Szergej (megerősített tulajdonos)

    A könyv megrendítő és a valóságtól egyáltalán nem elszakadt életpálya részleteket mutat be. Elgondolkodtat, hogy amíg mi az északi féltekén éljük sokszor elégedetlen mindennapjainkat, addig a déli félteke akár mindennapos történetei milyen világot jelentenek ugyanazon a bolygón.

    Nem könnyű olvasmány, nem is érdemes gyorsan átszaladni rajta. Megragadó stílussal és részletes képekkel operál az e-könyv, talán ettől is tud igazán meglepő fordulatokkal a falhoz állítani.

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük