Délkereszt (ekönyv)

999 Ft

Akciós könyv 300 Forintért

Jelöld be, mely könyvet szeretnéd még + 300 Forintért megkapni!
(E-könyv vásárlása esetén szállítási költség is felszámolásra kerül)

Ingyenes ajándék könyv

Jelöld be, mely könyvet szeretnéd még ajándékba megkapni!
(E-könyv vásárlása esetén szállítási költség is felszámolásra kerül)

Cikkszám: 9786156151360 Kategóriák: , ,

Leírás

A Dél keresztje egy csillagkép, amely csak a déli félgömbön látható. Egyedül ez a látvány köti össze a világ három különböző pontján játszódó, szörnyű történetet, a fájdalmon és veszteségen kívül. Három ártatlan lélek történetei ezek, akik ugyanabból az okból hoztak meg egy végzetes döntést; a kilátástalanság miatt. Az elvágyódó fiatal lányt, a kisiklott életű felnőtt nőt és a lázadó kamaszfiút is csak egy szerencsétlen lépés vezette az emberi romlottság áldozati oltárára.

<a href=”http://admin.undergroundkiado.hu/media/products/16275/xkshort_delkereszt_palfi_bence.pdf”>Beleolvasok a könyvbe!</a>

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó

Értékelések

  1. Budai A. Szergej (megerősített tulajdonos)

    A könyv megrendítő és a valóságtól egyáltalán nem elszakadt életpálya részleteket mutat be. Elgondolkodtat, hogy amíg mi az északi féltekén éljük sokszor elégedetlen mindennapjainkat, addig a déli félteke akár mindennapos történetei milyen világot jelentenek ugyanazon a bolygón.

    Nem könnyű olvasmány, nem is érdemes gyorsan átszaladni rajta. Megragadó stílussal és részletes képekkel operál az e-könyv, talán ettől is tud igazán meglepő fordulatokkal a falhoz állítani.

  2. Sztruhár Zoltán

    Bence nagyon erős atmoszférát teremtett e antológiában. Számomra nagyon meglepő (a szó pozitív értelmében) volt, mennyire naturalisztikusak és hatásosak a horror elemek, illetve a thriller/suspense részek is a helyükön vannak. A fő karakterekkel nagyon könnyen lehet empatizálni, szerethetők, érdekesek, lehet értük izgulni. A három történet közül, nekem az első tetszett a legjobban (nagyon erős volt az indítás 😊), még olvastam volna tovább, de a cselekmény – sajnos – mást indukált. A cím is stílusos, illetve okos (érdekes információt tartalmaz), nekem – bizony – utána kellett járnom, hogy miért is ezt a címet kapta az alkotás.

    Mindenkinek javaslom a mű elolvasását, bár igaz, hogy bizonyos részekhez szükség lesz erős idegzetekre 😉

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük