MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*

   

Nincsenek termékek a kosárban.

Image Alt

Könyveink

Délkereszt (ekönyv)

(2 vásárlói értékelés)

999 Ft

Cikkszám: 9786156151360 Kategóriák: , , ,

Leírás

A Dél keresztje egy csillagkép, amely csak a déli félgömbön látható. Egyedül ez a látvány köti össze a világ három különböző pontján játszódó, szörnyű történetet, a fájdalmon és veszteségen kívül. Három ártatlan lélek történetei ezek, akik ugyanabból az okból hoztak meg egy végzetes döntést; a kilátástalanság miatt. Az elvágyódó fiatal lányt, a kisiklott életű felnőtt nőt és a lázadó kamaszfiút is csak egy szerencsétlen lépés vezette az emberi romlottság áldozati oltárára.

Beleolvasok

További információk

Szerző
ISBN
BetekintőOlvass bele!
Kiadó

Délkereszt (ekönyv) termékről 2 értékelés

 1. Budai A. Szergej (megerősített tulajdonos)

  A könyv megrendítő és a valóságtól egyáltalán nem elszakadt életpálya részleteket mutat be. Elgondolkodtat, hogy amíg mi az északi féltekén éljük sokszor elégedetlen mindennapjainkat, addig a déli félteke akár mindennapos történetei milyen világot jelentenek ugyanazon a bolygón.

  Nem könnyű olvasmány, nem is érdemes gyorsan átszaladni rajta. Megragadó stílussal és részletes képekkel operál az e-könyv, talán ettől is tud igazán meglepő fordulatokkal a falhoz állítani.

 2. Sztruhár Zoltán

  Bence nagyon erős atmoszférát teremtett e antológiában. Számomra nagyon meglepő (a szó pozitív értelmében) volt, mennyire naturalisztikusak és hatásosak a horror elemek, illetve a thriller/suspense részek is a helyükön vannak. A fő karakterekkel nagyon könnyen lehet empatizálni, szerethetők, érdekesek, lehet értük izgulni. A három történet közül, nekem az első tetszett a legjobban (nagyon erős volt az indítás ?), még olvastam volna tovább, de a cselekmény – sajnos – mást indukált. A cím is stílusos, illetve okos (érdekes információt tartalmaz), nekem – bizony – utána kellett járnom, hogy miért is ezt a címet kapta az alkotás.

  Mindenkinek javaslom a mű elolvasását, bár igaz, hogy bizonyos részekhez szükség lesz erős idegzetekre ?

Mondd el a véleményed
Budapest, Csengery u. 72, 1067 bolt@undergroundkiado.hu


  MINDEN RENDELÉS MELLÉ EGY AJÁNDÉK KÖNYV JÁR!*
  *kivéve e-könyv