Akció!

Döntsd el! (ekönyv)

1 100 Ft 660 Ft

Cikkszám: 9786156106803 Kategóriák: , ,

Leírás

Diagnózis: agydaganat. Temetés: 2015. március 26. 39 éves volt. Anikónak hívták és a feleségem volt. Azt gondoltam, ebből soha nem állok fel… De rájöttem, hogy lehet a legmélyebb krízisből is kijönni, és arra is rájöttem, hogy ezt bárki képes ugyanúgy alkalmazni. Vonalelméletnek neveztem el. A vonalelmélet segít abban, hogy megállítsd a zuhanást a kemény helyzetekben, és hogy hamarabb tudd visszakapni az életed. Megmutatom, hogyan tudsz döntést hozni olyan helyzetekben, amikben eddig csak lefelé sodródni tudtál. Megmutatom, hogyan tudod csökkenteni a problémában töltött időt, és növelni a pozitív, örömteli időszakokat az életedben.

<a href=”http://admin.undergroundkiado.hu/media/products/16219/xkshort_dontsd_el_vass_jozsef_andras.pdf”>Beleolvasok a könyvbe!</a>

További információk

Szerző
ISBN
Kiadó

Értékelések

 1. Fajkáné Rauschenberger Ibolya

  Kedves Józsi!
  Köszönöm az élményt,a lehetőséget!Úgy érzem, hogy sokat segítettek a gondolataid!A könyv elolvasásával, másként látok néhány dolgot!Ezáltal igyekszem jobbá tenni az életem!Köszönöm,hogy segítettél!Szívből ajánlom mindenkinek!Jó egészséget kívánok!

 2. Zsóka

  A könyv olvasása során emocionális hullámvasúton érezhettem magam. A fájdalmas érzelmek felbukkanása során,nagyon jó érzékkel szőtte bele a humort. Szinte letehetetlen.
  Inspiráló,erőtadó még a leglehetetlenebb helyzetben lévőnek is.
  Bárki,bármikor,bármilyen szituációban alkalmazhatja a felvázolt technikát. Kipróbáltam, tényleg működik!
  Minden vonatkozásban szívből gratulálok a szerzőnek!

Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük